Τουτουντζόγλου: «Να γεμίσει ο κόσμος το Κλειστό»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να δώσει βροντερό παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ της Νίκης που αντιμετωπίζει τους Ίκαρους Τρικάλων, απεύθυνε μέσω της συχνότητας του “VOLOS 9.86 FM” και της εκπομπής “CLASSICO”, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης του βολιώτικου συλλόγου τόνισε την σπουδαιότητα του αγώνα και κάλεσε σε κάθε τόνο τους Νικιώτες να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτήσει την πρωτιά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στους Ευθύμη Χούτα, Γιώργο Αποστολακόπουλο και Σάκη Νταφέκα:

«Το ματς με τους Ίκαρους είναι ένα από τα πιο σημαντικά των playoffγιατί η ομάδα των Τρικάλων θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Γυμναστικού, θέλουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας, να πάρουμε “κεφάλι” στη βαθμολογία και να σταθεροποιηθούμε στην κορυφή».

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να ενισχύσει την προσπάθεια της Δ.Ε. και της ομάδας. Οι παίκτες θέλουν πολύ την παρουσία του κόσμου. Σε συζητήσεις μαζί τους με ρωτάνε συνέχεια αν θα έρθει ο κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό να τον έχουμε δίπλα μας και να γεμίσει το Κλειστό της Νέας Ιωνίας».

Για την προσπάθεια της διοίκησης τα δύο χρόνια της παρουσίας της

«Η προσπάθεια που έχει κάνει η Δ.Ε. για την ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε 3-4 άτομα που ασχολούμαστε αφιερώνοντας πολλές ώρες για την ομάδα. Πιστεύουμε πως η Νίκη Βόλου αδικείται με το να παίζει στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η Νίκη Βόλου είναι παραδοσιακή δύναμη στο μπάσκετ, πρέπει να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες ώστε να ανέβει και το μπασκετικό γίγνεσθαι της περιοχής μας»

Για την παρουσία της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης στον αγώνα της ομάδας μπάσκετ

«Αυτά πρέπει να γίνονται. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει. Είμαστε μία οικογένεια και πρέπει όσο το δυνατό γίνεται, ο ένας να βοηθάει τον άλλο. Κοινός παρονομαστής πρέπει να είναι το καλό της Νίκης Βόλου. Η Νίκη Βόλου είναι μία. Είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο, είτε πόλο, η Νίκη είναι μία. Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε τα τμήματα».

Για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής

«Από τη στιγμή που εδώ και δύο χρόνια έχω μπει σε μία διαδικασία και είμαι στη Δ.Ε. του τμήματος και θεωρώντας πως πρέπει να υπάρχει ένας εκπρόσωπος του τμήματος μπάσκετ στο Δ.Σ., τα μέλη της διοικούσας αποφασίσαμε πως πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα βάλει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την εκλογή στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Είναι κάτι που έπρεπε να γίνει ώστε να υπάρχει και ο λόγος του μπάσκετ στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Να μπορούμε να μεταφέρουμε τα προβλήματά μας, τις απαιτήσεις μας και τους προβληματισμούς μας. Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σ’ αυτό το κομμάτι».

Το κάλεσμα στον κόσμο

«Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να απευθύνω ένα κάλεσμα στον κόσμο, να έρθει να απολαύσει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι γιατί η Νίκη σε σχεδόν όλα τα φετινά ματς έχει παρουσιάσει όμορφο και σύγχρονο μπάσκετ. Να ξέρει ο φίλαθλος κόσμος πως εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για την περίπτωση που κατακτήσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Έχουμε πλάνο και προετοιμαζόμαστε για αυτό που ευχόμαστε να συμβεί. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου τόσο την ηθική όσο και την οικονομική, γιατί εμείς δουλεύουμε ήδη από τώρα για του χρόνου. Είναι τρία παιχνίδια εντός έδρας, αυτό βάσει προγράμματος είναι το σημαντικότερο όλων. Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι μετά πάμε στις Σοφάδες που με την εικόνα που έχουν δείξει στα τελευταία παιχνίδια θεωρώ πως μπορούμε το διπλό. Από κει και πέρα έχουμε δύο εντός με Σοφάδες και Γυμναστικό. Με νίκη αύριο μπορείς να κάνεις το πέντε στα πέντε. Γι’ αυτό τονίζουμε συνεχώς πως αυτό το ματς είναι κομβικό και το πιο σημαντικό όλων.

Καλώ όλους τους Νικιώτες να παρευρεθούν αύριο (22/04) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Εμείς έχουμε φροντίσει ώστε το παιχνίδι να είναι μία γιορτή. Θα έχουμε μουσική, συνθήματα, ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις