Τζιώρας: «Φυσικά θα ξαναερχόμουν στη Νίκη»

Στο ραδιόφωνο του “VOLOS 98.6 FM” και στην εκπομπή “CLASSICO”, με τους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο που επιμελείται ο Σάκης Νταφέκας, φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Τζιώρας. Ο πρωταθλητής με τη φανέλα της Νίκης, σχολίασε την τότε πορεία της ομάδας προς το πρωτάθλημα, το “0-1” στο ΕΑΚ ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους μπλε να κερδίσουν στο ντέρμπι του Πανθεσσαλικού. Παράλληλα δεν απέκλεισε να επιστρέψει στη Νίκη εφόσον εξασφαλιστεί η διοικητική σταθερότητα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Τζιώρα στον VOLOS 98.6:

Για το “0-1” στο ΕΑΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου

«Είναι ένα αξέχαστο παιχνίδι για όλους μας. Εκείνο το παιχνίδι ήταν κομβικό και ουσιαστικά μας έδωσε την άνοδο. Είχαμε μείνει επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου και πήγαμε στο ΕΑΚ συσπειρωμένοι, όλοι μαζί, για να πάρουμε αυτό το μεγάλο διπλό που πήραμε. Όλη τη χρονιά ακούγαμε διάφορα, όπως ότι δεν μπορούμε και δε θα καταφέρουμε, πως είναι οι καλύτεροι οι άλλοι κλπ. Ήταν μία επιβεβαίωση πως είμαστε εδώ, είμαστε ικανοί και μπορούμε να τα καταφέρουμε και να τους κερδίσουμε».

Τι έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη νίκη

«Ξέραμε ότι αν δεν κερδίσουμε, τελειώνουμε. Δεν υπήρχε δηλαδή αύριο. Μπορεί η ομάδα να μην κατέβαινε στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Σε τέτοια φάση ήταν η ομάδα. Δεν υπήρχε αύριο για μας. Τα παίζαμε όλα για όλα».

Για τις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου

«Πέσαμε δύο τρεις φορές προκλητικά, αλλά από την άλλη βλέπαμε κι έναν διαιτητή, ο οποίος χαρακτηριστικά σε μία φάση που έχω φύγει μόνος μου σουτάρω και η μπάλα χτυπά στα πόδια του Μελίσση, καταλήγει κόρνερ και ο διαιτητής δείχνει άουτ. Και δε θέλω να πω και σε πόσα άλλα σημεία ο διαιτητής ήταν … κάπως».

Για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της Νίκης

«Δε θα ξεχάσω ότι είχαν κατέβει φίλαθλοι της Νίκης στο δρόμο και δεν άφηναν τα λεωφορεία που έγραφαν Νέα Δημητριάδα να περάσουν».

Για το τι θυμάται από την 1η Ιουνίου

«Θυμάμαι τα πάντα. Δεν έχω ξεχάσει κάτι. Είναι κάτι που θα μείνει αξέχαστο. Πρέπει να είσαι στη θέση μας, για να το ζήσεις αυτό. Έχω γίνει κι εγώ ένας Νικιώτης. Δεν περιγράφονται αυτά τα συναισθήματα. Δεν το αλλάζεις αυτό με τίποτα. Θα μπορούσε να σου δώσει κάποιος 200.000 ευρώ και να μου πει να σβήσω αυτά τα συναισθήματα από τη μνήμη μου, αλλά δεν μπορείς να τα σβήσεις με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, είναι κάτι αξέχαστο. Το να παίζεις για τη Νίκη Βόλου είναι κάτι πολύ ευχάριστο και η αγάπη του κόσμου σου δίνει μεγάλο κίνητρο. Μπορεί να είσαι ένας μέτριος παίκτης και να γίνεις πολύ πιο μεγάλος και σπουδαίος, γιατί η ψυχολογία που σου δίνει ο κόσμος είναι το παν και καταφέρνεις και παίζεις πολύ καλύτερα»

Για το αν θα ξαναερχόταν στη Νίκη

«Φυσικά και θα ξαναερχόμουν με προϋποθέσεις διοικητικής σοβαρότητας. Δηλαδή να είναι εξασφαλισμένη η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών και να υπάρχει προοπτική να βγει η ομάδα κατηγορία, ούτως ώστε να είναι τουλάχιστον στη Β’ Εθνική ή Α’ Εθνική, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται. Βλέπουμε τώρα κάποιες ομάδες που δεν έχουν φιλάθλους και παίζουν σε ψηλότερες κατηγορίες. Αλίμονο αν η Νίκη Βόλου, όπως εγώ την έχω ζήσει, δεν είναι σε μία μεγάλη κατηγορία».

Για το κυριακάτικο (23/04) παιχνίδι Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β.

«Ελπίζω κι εύχομαι να κερδίσει η Νίκη Βόλου γιατί τα περισσότερα παιχνίδια λήγουν ισόπαλα. Σ’ αυτό το παιχνίδι θα μετρήσει η ψυχή και η καρδιά, δεν θα μετρήσει ποιος έχει πιο έμπειρους παίκτες. Θέλω να κερδίσει η Νίκη».

Για το αν θα είναι στο Πανθεσσαλικό

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι στο Πανθεσσαλικό γιατί μάλλον θα τ’ ακούσω…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις