Χωρίς Βουραζέρη, Κιπτίου ο Ρήγας με Πύδνα

Την Πύδνα υποδέχεται αύριο Κυριακή 23/4 στις 16.30 ο Ρήγας Φεραίος για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί του Τηλυκράτη στη Λευκάδα και αύριο θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Για το αυριανό παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει στην παρουσία δύο παικτών που είναι τιμωρημένοι. Πρόκειται για τους Νίκο Βουραζέρη και Κώστα Κιπτίου, που θα εκτίσουν την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους. Επίσης, εκτός αποστολής θα μείνει ο Βασίλης Τσουμπέκος που υπέστη κάκωση στην ωμοπλάτη.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χάρης Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Αντώνης Αραμπατζής, Λεονί Χότζα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις