Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τη Νίκη

Με πρωινή προπόνηση στις 11 στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό ντέρμπι με τη Νίκη (23/4, 16.30).

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως άλλωστε είναι όλα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Βόλου, χωρίς πάντως αυτή τη φορά να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Νίκη, έχουν μείνει εκτός στόχων και στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες θα παίξουν για το γόητρο και την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.
Ο Κώστας Μπράτσος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές όλη την εβδομάδα και έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα του, όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς υπάρχουν σημαντικές επιστροφές στην ομάδα, σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Γιάννης Δωματάς, Παναγιώτης Ζώνας και Βασίλης Ιωαννίδης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και οι Κώστας Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν.
Όπως φάνηκε στο δίτερμα της Παρασκευής, ο Ντόικιτς αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας, ενώ βασικός θα ξεκινήσει ο Λόρι Κέρι, παίζοντας στη δεξιά πτέρυγα. Όλοι όσοι εξέτισαν την ποινή τους επιστρέφουν στο βασικό σχήμα (Δωματάς, Ζώνας, Ιωαννίδης), όπως και ο Οικονόμου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις