Λ. Μπακάλης: Δυνατά και με πάθος για τη νίκη

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Πάσχα, ο Ρήγας Φεραίος πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην Λευκάδα απέναντι στον Τηλυκράτη πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Όπως είναι λογικό οι Βελεστινιώτες θέλουν ανάλογη συνέχεια στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άγχος, οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στοχεύοντας σε μία νίκη γοήτρου.
Σύμφωνα με τον προπονητή του Ρήγα, Λάκη Μπακάλη, η ομάδα του Βελεστίνου θα πρέπει να καταβάλει μέγιστη προσπάθεια για να επικρατήσει της Πύδνας. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:
«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ξεκίνησε με βλέψεις πρωταθλητισμού και έχει καλό ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε μέσα στο ματς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Προερχόμαστε από ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Τηλυκράτη, οπότε η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ήταν καλή για μας. Ίσως να μας έβγαλε από τον ρυθμό μας. Παρ’ όλα αυτά, τις προηγούμενες ημέρες προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερο και ευελπιστώ ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο.
Εξάλλου, μόνο αν αποδώσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας θα μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, όπως σε κάθε αγώνα της Γ’ Εθνικής επιβάλλεται σε μέγιστο βαθμό να παίξουμε δυνατά και με πάθος διότι σε αυτή την κατηγορία όποια ομάδα κερδίζει τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες είναι αυτή που πάντα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις