Μπέος στο ASTRA TV για Τσιμπανάκο, Καραπαπά και Μελισσανίδη (video)

Στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή “Παράθυρο στην Θεσσαλία” με τον Δημήτρη Μαρέδη φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. O κ. Μπέος ρωτήθηκε για το επεισόδιο με τον Ευρυπίδη Τσιμπανάκο αλλά και την κόντρα του με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Καραπαπά. Δεν παρέλειψε να εξηγήσει για τη φωτογραφία με το αυτοκίνητο του κ. Στεφόπουλου στα γραφεία της AEGEAN.

Σχετικά με το επεισόδιο με τον κ. Τσιμπανάκο ο κ. Μπέος είπε:

«Είναι θέματα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ λειτουργώ έτσι. Αντρίκια. Του είπα λοιπόν να μην ξαναασχοληθεί μαζί μου, να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, που του δώσανε προσωρινά να διαχειριστεί μία κατάσταση.
Περνώντας από το σημείο, γύρισα το κεφάλι μου και τον είδα. Κουβέντα στην κουβέντα… έγινε. Τα μαγουλάκια του ήταν κόκκινα και βάλαμε μέικ απ, ρουζ.
Δεν τον έδειρα… Ρετούς του έκανα…»

Και συμπλήρωσε: «Καμία κόντρα δεν έχω μαζί του, απλά χρησιμοποιεί ανθρώπους κοινούς για να κάνει εφέ και αναφέρθηκε στο όνομά μου 2-3 φορές. Του είπα να μην ξαναασχοληθεί. Δε θέλω. Έχω 5 παιδιά. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός μονόπλευρος.
Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Μπέο… Έχετε δει τις γαλοπούλες που πριν πας να τις σφάξεις τρέχουν; Ε έτσι… έκανε το λιμάνι – πανεπιστήμιο σε επτά δευτερόλεπτα. Κατοστάρι έκανε! Για μένα τελείωσε το θέμα. Πήρε το μήνυμα.»

Δείτε στο βίντεο τις σχετικές απαντήσεις από το 58:31 έως το 1:08