Η Σκιάθος νίκησε… τον Παγασητικό

Με εντός έδρας νίκη επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Σκιάθος, που επικράτησε του Παγασητικού με 2-1. Από ένα γκολ είχαν οι δυο ομάδες στο α’ μέρος, δοκάρι στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κρίθηκε ο νικητής…

Ευχαριστούν για την άψογη φιλοξενία οι παράγοντες του Παγασητικού, την ώρα που διαμαρτύρονται έντονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες κατά την άποψή τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι γενικά ήταν καλό, αφού καμία ομάδα δεν είχε βαθμολογική πίεση, με αρκετές φάσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να σημειωθούν κι άλλα τέρματα.
Στο 9′ άνοιξε το σκορ με γκολ του Νικολαΐδη, από πάσα του Κεμάλι.
Στο 23΄ ισοφάρισε ο Παγασητικός με πλασέ του Λάιου.
Στο 90′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, από το οποίο κρίθηκε ο νικητής της αναμέτρησης, μετά από πάσα του Ελ. Πρίφτι και πλασέ του Σκέμπι.
Δοκάρι από κεφαλιά του Λάιου στο 65′, για τους φιλοξενούμενους.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Γιαουράκης, Αλ. Τζελάι, Τουρναβίτης, Γραβάνης, Ντ. Πρίφτι, Ελ. Πρίφτι, Σαρρής (46′ Σκέμπι), Κεμάλι (70′ Φερετζέλης), Τάσσος, Νικολαΐδης (46′ Βεργίνης)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνι, Ξηρομερίτης, Περιβολιώτης, Ρουσσάς, Μαγιόγλου, Σίμος (75′ Γιαννακόπουλος), Τζορμπατζής, Λάιος, Βουρδάκης (75′ Στάμος) Μπούρντα, Μπραχόλι

*Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι παράγοντες του Παγασητικού ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα της Σκιάθου για την άψογη φιλοξενεία της αποστολής τους.
Την ίδια ώρα εξέφαρασαν έντονα παράπονα για τη διαιατησία, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι στο πρώτο γκολ της Σκιάθου υπήρχε καθαρή περίπτωση οφ-σάιντ, αλλά μέτρησε κανονικά, όπως θα έπρεπε να συμβεί με γκολ που πέτυχε ο Μπούρντα με κεφαλιά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα, με το οποίο θα γινόταν το 1-2, αλλά ακυρώθηκε.
Επίσης αναφέρουν ότι στο 70′ ο Σκέμπι, ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, διαμαρτυρόμενος πήρε τη σημαία από τα χέρια του επόπτη, αλλά δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να πετύχει το γκολ της ομάδας του, με το οποίο κρίθηκε το αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις