Συνέχισε το νικηφόρο σερί η Λαμία (videos)

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί, έδωσε η Λαμία, η οποία πέτυχε την δέκατη τρίτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, και μόλις στο 6΄ προηγήθηκε στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Μπουλούλη, τέρμα το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσεις καθώς ο παίκτης των «κυανόλευκων» ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ.

 

Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από τους Σερραίους και στο 16΄ η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Ρότσα αντί για τα δίχτυα του Ρίστιτς, πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη από το σημείο εκείνο και μετά πήρε μεν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο οι προσπάθειες που είχε δεν στέφθηκαν από επιτυχία.

Στο 24΄ η εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Πίτκα, όπως και η εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου στο 26΄.Αυτό το οποίο τα «λιοντάρια» δεν μπόρεσαν να πετύχουν το πέτυχαν οι παίκτες της στερεοελλαδίτικης ομάδας στο 39΄, όταν ο Καψάλης στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον Ρίστιτς μετά από κόρνερ του Αυγενικού, την έστειλε στα δίχτυα του για να κάνει το 2-0. Η απάντηση από πλευράς Πανσερραϊκού ήρθε στο 43΄ με την κεφαλιά του Τσελεπίδη να κάνει το 2-1, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Καραγιάννης με πλασέ έκανε το 3-1, αποτέλεσμα το οποίο και ήταν το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι το οποίο είχε σαν συνέπεια, να υπάρχουν μόλις τρεις καλές φάσεις στο παιχνίδι. Στο 59΄ το σουτ του Ρότσα κατέληξε άουτ, στο 69΄ ο Ντουρμισάι βγήκε τετ α τετ με τον Ρίστιτς ο τερματοφύλακας όμως των «λιονταριών» τον νίκησε για να απομακρύνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί των Μακεδόνων, ενώ στο 87΄ το σουτ του Βασιλόγιαννη αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ρίστιτς. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα η κεφαλιά του Παπατζίκου στο 82΄ κατέληξε άουτ, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (77’ Βάντερσον), Ντουρμισάι (86’ Πατσαρούχας), Βαλιός, Αυγενικού, Ρότσα, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος (72’ Τσούκαλος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης (λ.τ. 46’ Παπατζίκος), Ιωαννίδης, Καψάλης, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ντοράγκι, Ρούτσης, Πόζογλου (60’ Τσούτσης), Κανούλας, Φούσου (82’ Ταχματζίδης).

 

Βαθμολογία

1.Απόλλων Σμύρνης 68

2.Λαμία 68

3.Άρης 56

4.ΟΦΗ 54

5Τρίκαλα 52

6.Σπάρτη 39

7.Αγροτικός Αστέρας 37

8.Πανσερραϊκός 33

9.Παναιγιάλειος 30

10.Χανιά 30

11.Αχαρναϊκός 29

12.Κισσαμικός 29

13.Αναγέννηση Καρδίτσας 28

14.Αιγινιακός 25

15.Καλλιθέα 24

16.Καλλονή 19

17.Πανελευσινιακός 18

 18.Πανθρακικός -6

Θέσεις 1-2: Άνοδος

15-18: Υποβιβασμός

Κυριακή (23/4)

Απόλλων Σμύρνης – Καλλονή

Άρης – Αγροτικός Αστέρας

ΟΦΗ – Αχαρναϊκός

Πανελευσινιακός – Κισσαμικός

Πανθρακικός – Παναιγιάλειος 0-3 α.α.

Σπάρτη – Καλλιθέα

Τρίκαλα – Αιγινιακός

Δευτέρα (24/4)

Χανιά – Αναγέννηση Καρδίτσας

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις