Πλούσια σε δραστηριότητες η υδατοσφαίριση της Νίκης

Πλούσιο σε δραστηριότητες ήταν το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου από την αρχή του νέου έτους. Η Εφορεία του τμήματος με το παρακάτω δελτίο τύπου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα:

Το τριήμερο 30/1 – 1/2/2015 στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος» διεξήχθη η Α’ φάση (7ος όμιλος) του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών όπου συμμετείχε και η ομάδα του τμήματός μας. Στον συγκεκριμένο όμιλο συμμετείχαν και τα σωματεία ΟΥΚ Βόλου, ΝΟΒ-Α, ΟΕΑ/ΝΑΒ, ΝΟ Λάρισας και ΝΕ Λαμίας. Τα αποτελέσματα της ομάδας μας ήταν: ΝΟ Λάρισας – Νίκη Βόλου 16-4, Νίκη Βόλου – ΟΕΑ/ΝΑΒ 5-6, ΟΥΚ Βόλου – Νίκη Βόλου 7-3, Νίκη Βόλου – ΝΟΒ-Α 5-13 και ΝΕ Λαμίας – Νίκη Βόλου 8-5.

Η ομάδα μας, νεανική στη σύνθεσή της και με αθλητές πολύ μικρότερους στην ηλικία, αγωνίσθηκε με δυναμική, συνέπεια και σθένος. Έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και μ’ αυτή την προοπτική σιγά-σιγά θα βαδίζει στις επιτυχίες, ώστε μελλοντικά να στηριχθούμε σε αθλητές δικά μας παιδιά από την πόλη μας. Ότι χτίζουμε θέλουμε να είναι με «υλικά» δικά μας και να αγαπούν το άθλημα αυτό.
Στους παραπάνω αγώνες αγωνίσθηκαν οι αθλητές μας: Τσαβακατόπουλος Κωνσταντίνος, Μπρουσοβάνας Κωνσταντίνος, Πολυμερόπουλος Φοίβος, Κοντοβάς Εμμανουήλ, Τσαβακατόπουλος Ευάγγελος, Γκανάτσιος Δημήτριος, Καραγκούνης Νικόλαος, Γκατζούνας Εμμανουήλ, Γλούμης Δημήτριος, Βάτσος Μάριος, Τζαμπάζης Ζαχαρίας, Κανάκης Ιωάννης, Μίχος Ιωάννης, Καρτσάνας Βάιος, Τσιμπερίδης Βελισσάριος, Παπαδόπουλος Πέτρος.

Θέλουμε μέσα από τη στήλη αυτή να ευχαριστήσουμε τους προπονητές της ομάδας μας, Δημήτρη Καραναστάση και Δημήτρη Μπλάνα για την προετοιμασία της ομάδας, ώστε να εμφανιστεί σωστά κερδίζοντας το χειροκρότημα της κερκίδας.

Επίσης, μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας με όλα τα σωματεία της πόλης μας αλλά και της Θεσσαλίας, η Νίκη Βόλου πραγματοποίησε φιλικό παιχνίδι με τον ΝΟ Λάρισας, για αθλητές της κατηγορίας Μίνι-Παίδων το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στο ίδιο κολυμβητήριο, με συμμετοχή πολλών μικρών αθλητών από τους δύο συλλόγους.

Από την Νίκη Βόλου συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές: Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Ευστράτιος, Παγωνόπουλος Κωνσταντίνος, Μόσιος Ιωάννης, Καλαντζής Κωνσταντίνος, Εγνατιάδης Ιωάννης, Μίχος Ιωάννης, Τσιμπερίδης Βελισσάριος, Παπακώστας Κωνσταντίνος, Παπακώστας Γεώργιος, Μιλωνάς Συμεών, Κοκκινάκης Δημήτριος, Μπρουσοβάνας Ιωάννης, Κανάκης Χρήστος, Κανατάς Ιωάννης, Παπουτσής Ευάγγελος, Καβούρας Βασίλειος, Κακούρης Δημήτριος, Κακούρης Γεώργιος, Μαρσουβανίδης Μιχαήλ, Στεφάνου Ευάγγελος, Βεστιάρης Νικόλαος.

Από τον ΝΟ Λάρισας με προπονητή τον κ. Γιώργο Μάνδαλο, συμμετείχαν οι αθλητές: Τσούτσης Αριστείδης, Γκαραγκούνης Αχιλλέας, Καραζήσης Άρης, Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Κέφας Γεώργιος, Παζάρας Κωνσταντίνος, Μιχολίτσης Αχιλλέας, Καλοπήτας Θεόδωρος, Θεοχάρης Γεώργιος, Μιχολίτσης Δημήτριος, Χατζηλιάδης Λάμπης, Σκέτζος Δημήτριος, Ζακυνθινός Ιάσωνας, Παπαρσενίου Απόστολος, Τσούτσας Χρήστος, Βαγενάς Κωνσταντίνος, Κοντοβασίλης Γεώργιος, Σκέτζος Δημήτριος.

Για την ομάδα μας, προπονητής ήταν ο Γιώργος Αδαμάσογλου που προετοίμασε και εμψύχωσε όλους τους αθλητές μας. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Επίσης πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους γονείς των αθλητών μας για την παρουσία τους και να ευχαριστήσουμε διπλά για την αγάπη τους στο τμήμα, τους εξωδιοικητικούς εφόρους κ.κ. Βάτσο Νικόλαο, Μπρουσοβάνα Αλέξανδρο, Τσίχλα Άγγελο, Γκανάτσιο Κωνσταντίνο και Κανάκη Αθανάσιο.

Πρέπει να γνωρίζει η οικογένεια της Νίκης Βόλου και του τμήματός μας, ότι θα βαδίζουμε πάντα με βήματα γοργά και σταθερά και με αρχές που ανυψώνουν το άθλημα, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να απολαύσουμε τους καρπούς που όλοι μας «σπείραμε».

Επίσης, να αναφέρουμε ενημερωτικά ότι το Τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, παρουσία αθλητών, προπονητών, γονέων και παραγόντων του τμήματος. Στην εκδήλωση αυτή μας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Λιβογιάννης Δημήτριος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και τα καλά λόγια που απηύθυνε.

Τέλος, η Εφορεία Υδατοσφαίρισης κάνει έκκληση σε όλους τους Νικιώτες να βοηθήσουν το Τμήμα αλλά και το Σύλλογο συνολικά, αγοράζοντας την κάρτα διαρκείας των 20 ευρώ (members discount card) που είναι ανταποδοτική μέσα από τις εκπτώσεις που παρέχουν τα 75 και πλέον καταστήματα της πόλης μας.

polo niki2