Αγγλικό σκορ και… παράπονα στον Πτελεό

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Πτελεού, όπου ο τοπικός Πρωτεσίλαος και η φιλοξενούμενη Ακρόπολη ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 4-4, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε βαθμολογική σκοπιμότητα. Με δυο γκολ στις αρχές της αναμέτρησης προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι που μπήκαν πολύ δυνατά, αλλά στη συνέχεια…

υπέστη «καθίζηση» η απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να πετύχουν τέσσερα τέρματα οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας από δυο σε κάθε ημίχρονο. Όμως οι παίκτες του Πρωτεσιλάου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού με τη σειρά τους πέτυχαν άλλα δυο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-4, έχοντας δυο πέναλτι υπέρ και τον Παναγιώτη Βούλγαρη να σκοράρει τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.
Ως δίκαιο χαρακτήρισαν οι γηπεδούχοι το αποτέλεσμα, δίνοντας έμφαση στα πολλά γκολ και τις φάσεις που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν.
Από τη πλευρά της Ακρόπολης εκφράστηκαν πολλά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, που αφορούν στα δυο πέναλτι που δόθηκαν στους γηπεδούχους, αλλά κι ένα υπέρ τους που δεν καταλογίστηκε, όπως ισχυρίστηκαν.
Εντυπωσιακοί οι συνδυασμοί των Μιχ. Τσουκάλη και Μόσιου για την ομάδα της Ακρόπολης, που έδειξε σαφώς καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν.
Στο 10΄έγινε το 1-0 με πολύ ωραίο γκολ του Π. Βούλγαρη, με σουτ στην κίνηση που έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.
Στο 19΄ έγινε το 2-0 όταν ο Π. Βούλγαρης ανατράπηκε μετά από ατομική ενέργεια, υποδείχτηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.
Στο 33′ ο Μόσιος με ατομική ενέργεια μείωσε σε 2-1, για να διαμορφώσει ο ίδιος παίκτης το 2-2 με κεφαλιά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (40′).
Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι στην αντίπαλη περιοχή, μετά από σέντρα του Κ. Κολημήτρα, σε φάση που δεν υποδείχτηκα παράβαση από το διαιτητή, για να πάρουν πλέον το προβάδισμα του σκορ στο 60′, σε συνεργασία των Γ. Μόσιου και Μιχ. Τσουκάλη και σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή που διαμόρφωσε το 2-3. Ακολούθησε το 2-4στο 67′ με συνδυασμό των ίδιων παικτών που ξεκίνησε από το κέντρο και σκόρερ το Μ. Τσουκάλη κι αυτή τη φορά.
Από εκεί και πέρα ήρθε εκ νέου η σειρά των γηπεδούχων να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κι αυτό συνέβη στο 74′ με πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Αραπίτσα κι εύστοχη εκτέλεση του Π. Βούλγαρη που μείωσε σε 3-4 πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το τρίτο προσωπικό του γκολ, για να έχουμε το τελικό 4-4 στο 82′, όταν από βολέ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, έσκασε η μπάλα ανάμεσα από τα δυο στόπερ κι ο Γ. Αραπίτσας πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Β. Χασιώτης (58′ Μαλλιαρός), Λάμπος (71′ Σιαμανίκος), Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Τσόγκας (75΄Λεϊμονής) , Γ Αραπίτσας, Βούλγαρης, Μαρικλέν
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Ν. Αξιώτης, Πασιάς, Δ Φώτου, Τσάμης, Κ. Κολυμήτρας, Παπαεμμανουηλίδης, Τ. Κολημήτρας, Παγώνης (87′ Βλιώρας), Μιχ. Τσουκάλης Μόσιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις