«Όνειρο να παίξω στο εξωτερικό»

Από τη Νίκη Βόλου στη Βέρντερ. Ο 20χρονος αμυντικός, Άγγελος Αργύρης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το όνειρο του που γίνεται πραγματικότητα, αλλά και για τις επαφές του με τις ελληνικές ομάδες. Ο νεαρός αμυντικός της Νίκης είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά ώστε να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πώς ήρθε αυτή η μετακίνηση στη Βέρντερ:

«Μετά από μια σύντομη πορεία στη Νίκη Βόλου, με ενημέρωσαν ότι με παρακολουθούσαν οι άνθρωποι της ομάδας και έβλεπα ένα έντονο ενδιαφέρον. Το είχα σαν όνειρο να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό και δεν έχασα την ευκαιρία να διαπραγματευτώ μαζί τους. Με παρακολουθούσαν ακόμα και στις προπονήσεις οπότε το ενδιαφέρον τους ήταν έντονο».

-το ποιο είναι το μέλλον του στην ομάδα και τις προτάσεις που είχε από Ελλάδα:

«Είναι πλέον στο χέρι μου να δουλέψω σκληρά ώστε να δείξω ότι είμαι έτοιμος παίκτης, ή έστω με καλά στοιχεία ώστε να μπορέσω να ανέβω στην πρώτη ομάδα. Είχα προτάσεις από Ελλάδα, αλλά καλώς η κακώς, ρίσκαρα να περιμένω γιατί δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να έρθω εδώ».

-τα στοιχεία που διέκριναν σε αυτόν:

«Αυτό που μου είπανε ήταν ότι είμαι ένας αμυντικός αρκετά γρήγορος με ηρεμία στο παιχνίδι μου, αλλά χωρίς να υστερώ στη δύναμη. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτά και να βελτιωθώ. Όταν ήρθα εδώ έπρεπε να πείσω τον προπονητή , ότι έχω τα στοιχεία που είχαν δει. Έπαιξα σε δύο φιλικά μέσα σε τρείς μέρες και νομίζω πήγα καλά».

-τις συνθήκες προσαρμογής σε μια νέα χώρα:

«Σίγουρα τα βρήκα λίγο δύσκολα την πρώτη μέρα. Ο καιρός ήταν κρύος και είχε και χιόνι. Κάνει λίγο κρύο αλλά δεν είναι τίποτα θα συνηθίσω. Όσο για τη γλώσσα, η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω γερμανικά αλλά θα έχω βοήθεια σε αυτό. Οι άνθρωποι της ομάδας μου είπαν ότι μετά από ένα καμπ που θα πάμε στο Βερολίνο σε λίγες μέρες, θα ξεκινήσω μαθήματα με δάσκαλο. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη εδώ»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις