Χωρίς πίεση ο Ρήγας κόντρα στην Πύδνα

Ρήγας Φεραίος και Πύδνα αναμετρώνται σήμερα στις 16.30 στο Βελεστίνο, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες, με στόχο τη νίκη, προκειμένου να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει στην παρουσία τριών παικτών. Οι Νίκος Βουραζέρης και Κώστας Κιπτίου θα εκτίσουν την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους, ενώ ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βασίλης Τσουμπέκος τέθηκε «νοκ άουτ», αφού υπέστη κάκωση στην ωμοπλάτη. Ενδεχομένως να μείνει εκτός και ο Ηλίας Γκίκας που έχασε ορισμένες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Σε σχέση με το παιχνίδι που έδωσε ο Ρήγας στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη υπάρχουν και δύο επιστροφές, αφού εξέτισαν την ποινή τους ο Δημήτρης Σέττος και ο Κέβιν Χίσα.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χάρης Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Αντώνης Αραμπατζής, Λεονί Χότζα.
* Ο Αστέριος Μπαλάσας από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και Χρήστος Τασιόπουλος από την ίδια Ένωση και παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Γιάγκος της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις