«Καθάρισε» εύκολα ο Άρης (video)

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου παρουσιάστηκε διπρόσωπη έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο, αλλά ήταν αποτελεσματική και «καθάρισε» νωρίς τη νίκη. 

Ο στόχος επετεύχθη σε ένα ακόμα παιχνίδι και πλέον ο Άρης κοιτάζει μπροστά τα ντέρμπι με Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία που ίσως κρίνουν τα εισιτήρια της ανόδου. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με μεγαλύτερη όρεξη, πίεζαν από τα πρώτα λεπτά και έδειξαν να ψάχνουν ένα γρήγορο γκολ. 

Στο 3ο λεπτό, ο Ίλιτς πάτησε στη μικρή περιοχή, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά δεν ήταν εκεί κανένας συμπαίκτης του για να εκμεταλλευτεί τη φάση. Στο 11’ ο Τζανακάκης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους του, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιακουμής δεν αιφνιδιάστηκε. 

Τελικά, το γρήγορο γκολ που ήθελε ο Άρης ήρθε στο 23ο λεπτό όταν ο Τάτος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Γιακουμής δεν μπόρεσε να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0. 

Οι παίκτες του Κωστένογλου συνέχιζαν να πιέζουν και στο 28’ έκαναν το 2-0 όταν ιο Τζανακάκης έβγαλε ωραία στον Ίλιτς, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Γιακουμή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. 

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Καράμπελα, στο 44ο λεπτό, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. 

Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει με τα σουτ των Πάτο στο 51’ και του Τεγούση ένα λεπτό αργότερα, ωστόσο αμφότερα κατέληξαν άουτ χωρίς να… αγχώσουν τον Διούδη. 

Ο Άρης δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα. Στο 69ο λεπτό, ο Τάτος με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, ήταν τετ α τετ με τον Γιακουμή και τελικά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα. 

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, που μπορεί να μην δημιούργησαν άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ, αλλά πέρασαν ένα… χαλαρό κυριακάτικο απόγευμα για να… ζοριστούν στα παιχνίδια που έπονται. 

Ο Άρης παραμένει στο -6 από τη Λαμία και όσο νικά, ελπίζει! 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Ρόβας, Πίτου, Τάτος, Ντούνης (72’ Μιλούνοβιτς), Παυλίδης (80’ Ντόγος), Ίλιτς (67’ Καπνίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Βουτσιάς (69’ Τάι), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκοτοβός, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (69’ Θεοδωρίδης), Γκέκας, Πάτο, Φελίπε, Μέρντοβιτς (46’ Χατζής).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (σύνδεσμος Θράκης)

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις