Ξηροφώτος: Κακή αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη θέλησης

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και τη βαριά ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος. Έκανε λόγο για κακή αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη θέλησης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι, εκτός από ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο μετά το 15′. Είναι μια κακή μέρα για μας και η ήττα ήρθε δίκαια. Δεν αξίζει σ’ αυτή την ομάδα, μια τόσο κακή αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη θέλησης. Για κάποιους αυτή η μέρα ήταν πολύ καλή και για κάποιους άλλους πολύ κακή.
Δεν αξίζει σ’ αυτή την ιστορική και προσφυγική ομάδα, που το σήμα της είναι ένα σύμβολο προσπάθειας και ελπίδας, να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Αυτό που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, ως ομάδα, ήταν απαράδεκτο. Υπήρξε έλλειψη προσπάθειας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού».

Για το αν θα κάνει ριζικές αλλαγές στα εναπομείναντα παιχνίδια: «Σήμερα αγωνιστήκαμε με τους πιο έμπειρους παίκτες που διαθέτουμε. Στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν θα παίξουμε με πιο νέα παιδιά, ώστε να δούμε τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι. Αυτοι που προσπαθούν θα δικαιωθούν και αυτοί που συνεχόμενα δεν προσπαθούν θα έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση».
Για τη μη συμμετοχή του Παρασκευαΐδη, αλλά και το γεγονός ότι η Νίκη μετά το γκολ που δέχθηκε στο 45′ παρέδωσε αμαχητί τα «όπλα»: «Ο Παρασκευαΐδης προέρχονταν από τραυματισμό, έκανε λίγες προπονήσεις και ήταν επιλογή μου να μείνει εκτός αποστολής. Δεν ήταν έτοιμος.
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, όντως στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, παραδοθήκαμε αμαχητί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις