Ισοπαλία ο Ρήγας, 1-1 με Πύδνα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ρήγα Φεραίου με την Πύδνα στο Βελεστίνου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, σε γενικές γραμμές, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ορισμένα καλά διαστήματα, παίζοντας ελεύθερα, από τη στιγμή που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η Πύδνα άνοιξε το σκορ με τον Καραγκούνη στο 2′, ο οποίος με σουτ νίκησε στον Παπαγιάννη, ύστερα από μπαλιά του Τσατσαρή. Ιδανικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι, ωστόσο, δέχθηκαν πολύ γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης από τον Ρήγα. Συγκεκριμένα, στο 4′ μετά από προσπάθεια του Γεωργατζή, η μπάλα έφτασε στον Σέττο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1.
Στο 21′ ο Ρήγας έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Αλεξίου να πετύχει δεύτερο τέρμα, με τον τερματοφύλακα Παπατολίκα να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Η απάντηση για την Πύδνα ήρθε στο 32′ όταν ο Ν. Κυπαρίσσης δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ, μετά από κάθετη πάσα του Καραγκούνη.
Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Οι παίκτες του Ρήγα αμυντικά στάθηκαν καλά, έκλεισαν τους χώρους και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η εστία του Παπαγιάννη.
Διαιτητής: Μπαλασάς (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος (Μακεδονίας).
Κίτρινη: Τσατσαρής.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Λάμπρου (65′ Τσελεπής), Γεωργατζής, Τζοβάρας (67′ Καναβός), Χίσα, Σέττος (85′ Κουσκουρίδας).
ΠΥΔΝΑ: Πατσιογιώργος (12′ λ.τρ. Παπατολίκας), Λαζαρίδης, Κόλα, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Καραγκούνης, Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης (62′ Πιαστόπουλος), Ιορδανίδης (82′ Κωστίκος), Ντόσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις