Εντός έδρας νίκη για την Αγ. Παρασκευή

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, κερδίζοντας στην έδρα της τον Αίαντα Σούρπης με 2-1. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να προηγούνται πάρα πολύ γρήγορα και τους φιλοξενούμενος να ισοφαρίζουν, πριν βρεθούν εκ νέου πίσω στο σκορ…

Πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της η Αγ. Παρασκευή, μόλις με έντεκα παίκτες παρουσιάστηκε ο Αίας.
Στο 4΄οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, όταν η μπάλα από λάθος έφτασε στον Καραγιάννη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα σκοράροντας.
Το 1-1 έγινε στο 36′ με κεφαλιά του Κατσαβριά, μετά από σέντρα του Α. Α. Κωστούλα. Στο 38′ το 2-1 για τους γηπεδούχους με σουτ του Μαρμαρινού, που χτύπησε όμως σε αντίπαλο κι άλλαξε πορεία, πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια σημαντική φάση για την Αγ. Παρασκευή, όταν στο 47΄ από δεξιά σέντρα του Παναγιώτου «έγλυψε» την πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού, πριν καταλήξει άουτ.
Στο υπόλοιπο διάστημα του ημιχρόνου, οι νεαροί παίκτες της Αγ. Παρασκευής «έτρεχαν» τους αντιπάλους τους, έβγαλαν πολλές κάθετες μπαλιές, ωστόσο το πολύ άγχος τους οδηγούσε σε λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια.
Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 79′ όταν ο Κατσαβριάς βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής, έκανε το διαγώνιο πλασέ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά από το απέναντι κάθετο δοκάρι, κόβοντας κυριολεκτικά την ανάσα των γηπεδούχων.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Τσιγκλιφής, Παναγιώτου (86′ Κλώθος), Λούμπαρδος, Σιγάλας, Λιάτσικος, Μπόλης, Αγραφιώτης (86′ Χατζημητροφάνης), Καραγιάννης, Μαρμαρινός (72΄Κόφφας), Καλαμίδας.
ΑΙΑΣ: Χριστέλος, Χουλιαράς, Καλοδήμος, Κραβαρίτης, Γρούνας, Δημητρίου, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου, Μπούρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις