Μετά από 11 χρόνια… εντός έδρας ήττα στο τοπικό για Πύρασο

Ο Πύρασος ηττήθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος εντός έδρας ύστερα από 11 χρόνια κι αυτό συνέβη από το Σαρακηνό και μάλιστα με το βαρύ 4-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι στο α’ μέρος, όπου πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματά τους, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου…

Στο β’ μέρος ο Πύρασος είχε την υπεροχή, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρους κι έψαχναν στην αντεπίθεση να σκοράρουν και πάλι.
Ο Σαρακηνός άνοιξε το σκορ από πολύ νωρίς (4′), μετά από πάσα Μπαρμπούτα που έφερε το Σαμαρά σε θέση τετ α τετ κι ο τελευταίος με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα, έγραψε το 0-1.
Ο Γιαουπλάρη στο 26′ έκανε το 0-2, όταν μετά από κόρνερ του Σαμαρά, βγήκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και με πολύ δύναμη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσιλίγκο.
Ο Κοντοβάς στο 30′ έκανε το 0-3 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο «παραθυράκι» της εστίας του Πυράσου.
Στο 42′ έχουμε μείωση του σκορ για τους γηπεδούχους και το 1-3 με πέναλτι σε ανατροπή του Ζαχαράκη από τον Ντούρο, που εκτέλεσε ο ίδιος.
Στο 85′ μετά από λάθος συνεννόηση των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Κοντοβά, που από πολύ μακριά έκανε πλασέ σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενος ότι ο Τσιλίγκος ήταν μακριά από αυτή κάνοντας το 1-4.
Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 89′ από τον Σιώμο.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Βα ντε Γουίχε (70′ Στεφανής), Μαλισσόβας, Γιοβάνης, Κόκκας (46′ Κατής), Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος, Δαμάσκος, Φούκης (46′ Κοτζαθανάσης).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρέλλος, Ντούρο, Γιαουπλάρη (44′ λ. τρ. Σούδης), Ιωάννου, Τσαρδακάς, Δημητριάδης, Κοντοβάς, Μπέικος (64′ Βαλωτής), Μπαρμπούτας (85′ Δουλάς), Σαμαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις