Λ. Μπακάλης: Δείξαμε βελτίωση ανασταλτικά

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι με την Πύδνα και εξήρε την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας του Βελεστίνου:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Στο πρώτο τέταρτο η Πύδνα είχε καλύτερο ρυθμό. Από κει και πέρα ανεβήκαμε σε όλες τις γραμμές. Στην επανάληψη ο αντίπαλος κυριάρχησε. Κράτησε τη μπάλα στα πόδια του, ενώ εμείς ήμασταν συνέχεια πίσω από αυτή. Πάντως, πήγαμε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Σε προηγούμενα ματς είχαμε μεγάλα αμυντικά κενά και δεχόμασταν γκολ, οπότε δείξαμε την βελτίωσή μας».
Σε ερώτηση για το αν θα χρησιμοποιηθούν και άλλοι νεαροί στα επόμενα ματς, μετά τον Κουσκουρίδα, ο κ. Μπακάλης είπε: «Ένας από τους στόχους του Ρήγα είναι να καταξιώνει παίκτες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ποδοσφαιριστές όπως ο Τσελεπής, ο Τζοβάρας, ο Λάμπρου και ο Χίσα έχουν πάρει τις ευκαιρίες και έκαναν φέτος αρκετές συμμετοχές. Επίσης και ο Μπόρας, που θα έλεγα ότι είχε κάποια ανασφάλεια στις προηγούμενες ομάδες του. Ακολούθησε ο 15χρονος Κουσκουρίδας στα δύο τελευταία ματς, ο οποίος θα πάρει τα …πατήματά του. Οι νεαροί σιγά-σιγά θα ενταχθούν στην ομάδα».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις