Ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Αρχειακού Υλικού του Ολυμπιακού Βόλου

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Αρχειακού Υλικού του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, πραγματοποιεί η διοίκηση του Συλλόγου την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 19 Μαΐου και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να ανατρέξουν στην 80χρονη ιστορία του Συλλόγου μέσα από εικόνες, βίντεο και εκθέματα.

Αναλυτικά:

“Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 18.00 , σε αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου , Πολυμέρη –     Ιωάννου Καρτάλη , παρουσία των πολιτικών και αθλητικών αρχών της πόλης μας , ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Αρχειακού Υλικού , του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 80 Χρόνων της μακρόχρονης ιστορίας της ομάδας μας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας .

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις και τις 19 Μαΐου 2017 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά , εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00 όπου και θα παρευρίσκεται μέλος της Διοίκησης και της ΟΕ προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες .

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιδιαβούν την 80χρονη ιστορία του Συλλόγου μας μέσα από εικόνες , βλέποντας τα δεκάδες κύπελλα και παρακολουθώντας βίντεο με ιστορικές στιγμές αλλά και δηλώσεις μεγάλων αθλητών και αθλητριών, που κόσμησαν το Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ θα μπορούν να καταγράφουν σε ειδικό βιβλίο , στο τέλος της επίσκεψης τους , τις απόψεις τους , μένοντας αυτές καταγεγραμμένες , παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές των φιλάθλων της ομάδας μας .

Ευχαριστούμε το νεοεκλεγεν Δ/κο Συμβούλιο της Λέσχης Βόλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Αθανάσιο Χαρμάνη και μέλος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων για την παραχώρηση της αίθουσας .

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Τσεκούρας και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού κ. Ιάσονας Χατζής .Τα αλλά μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή είναι οι κ.κ. Σωτήρης Γκανάτσιος , Ιωάννης Θεοδωρίδης , Απόστολος Καψιώτης , Αλέξανδρος Μεταφτσής και Θανάσης Χαρμάνης .

Την επιμέλεια της Έκθεσης είχαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.κ. Νίκος Τσεκούρας και Ζάκος Σαχίνης “.