Απάντηση του Απόλλωνα Λάρισας σε αναφορά τηλεοπτικής εκπομπής (pic & vid)

Σε βραδινή αθλητική εκπομπή (Κυριακάτικη Αρένα) σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας (ΑΣΤΡΑ TV) έγινε λόγος στην πρόθεση εξαγοράς ΑΦΜ από την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας σεζόν που αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα βρει την λαρισινή ομάδα στην Football League.

Η τοποθέτηση του ενός από τους παρουσιαστές (Απ. Γαλάτη) της εκπομπής δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την πλευρά της πρωτοπόρου ομάδας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η οποία απάντησε μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας κ. Λάζαρου Παπαδούλη, με τον συνάδελφο να δίνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την δική του απάντηση στα λεγόμενα αυτά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Απόλλωνα:

“Οι γελοιότητες ορισμένων …κακο-αναθρεμένων “ατόμων” δεν έχουν όρια!
Επειδή ακούσθηκε η μεγαλύτερη αντι-λαρισινή αηδία, από κανάλι της Θεσσαλίας, έχω να πω το εξής και πρέπει να το καταλάβουν άπαντες (ακόμη και “κάποιοι” κακεντρεχείς …γείτονες).
Ο Απόλλων Λάρισας και θα ανέλθει στην Football League και θα συστήσει κανονικά και με τον νόμο, ΠΑΕ και θα δοξάσει εκ νέου την πόλη μας. Ήδη ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και οι συνεργάτες του, έχουν το πλάνο του νέου Απόλλωνα στο μυαλό τους.
Άς πάψουν ορισμένα …ερπετοειδή να πετάνε, λοιπόν, τζάμπα “δηλητήριο”. Νισάφι πια με τους loosers…”

Το βίντεο με την σχετική αναφορά (1:24:30):

 Η σχετική ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Απόλλωνα Λάρισας:

papadoulis-galatis

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις