Αναγέννηση… του ΑΟΧ

Ύστερα από τέσσερις ήττες, ο ΑΟΧ επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας και ανεβαίνει στη βαθμολογία.
Ο ΑΟΧ ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 και επανήλθαν στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερις ήττες (εξαίρεση αποτελεί το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό).

Αυτή για τη θεσσσαλική ομάδα ήταν η τρίτη σερί ήττα, ύστερα από αυτές με Πανελευσινιακό και Τρίκαλα.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο Μάλεμε, το σκορ άνοιξε στο 32′ ο Σταματής, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Νωρίτερα η ΑΣΑ είχε απειλήσει στο 8′ με το σουτ του Ντάνκουα που πέρασε άουτ. Πριν από τέρμα του ο ΑΟΧ είχε φτάσει κοντά σε ένα τέρμα, στο 12′ με τον Σταματή και στο 27′ με τον Αποστολόπουλο. Στο 36ο λεπτό επικράτησε ένταση όταν ο Ντιατά έσπρωξε τον Βασιλείου, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ομάδα της Καρδίτσας ισοφάρισε με τρομερό γκολ. Στο 48ο λεπτό ο Κρητικός έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι (1-1). Ο ΑΟΧ όμως έδειξε σθένος, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, φτάνοντας σε δεύτετο τέρμα. Στο 60′ ο Τσουκάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι (2-1).

Ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η ΑΣΑ προσπάθησε να ισοφαρίσει με Βουκομάνοβιτς (70′) και Τζέκο (73′), ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα, αν οι Αποστολόπουλος (68′), Σταματής (75′) και Τσουκάνης (84′) έβρισκαν δίχτυα. Ο Σταματής έπαιζε από το 85′ και μετά τραυματίας, αφού ο Νίκος Παντέλης είχε ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές.

ΣΚΟΡΕΡ: 32′ Σταματής, 60′ Τσουκάνης – 48′ Κρητικός

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Ν. Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής (82′ λ. τρ. Αφράτης), Μηλιώτης (55′ Μηλιώτης), Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (74′ Κοζάκης), Σταματής, Ρούνεϊ, Δρίζης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Τζάνης, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Τσιλούλης (77′ Υφαντής), Ντιατά (55′ Τζέκος), Κρητικός, Μπλέντι, Ντάνκουα (66′ Βουκομάνοβιτς).

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις