Αγώνας Δεξιοτεχνίας από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου

Είκοσι (20) χρόνια!!, έχουν περάσει που την τελευταία φορά διοργανώθηκε αγώνας Δεξιοτεχνίας στην πόλη του Βόλου.

Ένα αθλητικό γεγονός του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που έλειψε, αλλά θα επιστρέψει ξανά, μιας και συγκαταλέγεται στους αγώνες που τα τελευταία χρόνια έχει ολοένα και αυξανόμενο δημοφιλή κοινό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Είναι ένας αγώνας δεξιότητας του οδηγού αλλά και της ικανότητας του αυτοκινήτου, που θα πρέπει να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας μία διαδρομή ανάμεσα από κορίνες (slalom), περιστροφές γύρο από βαρέλια, καθώς και παρκάρισμα έμπροσθεν και με όπισθεν ρίχνοντας την κορίνα που υπάρχει εκεί. Όλα αυτά βέβαια με αντίπαλο το χρονόμετρο. Οι αγώνες δεξιοτεχνίες αποτελούσαν ανέκαθεν μια δημοφιλή μορφή αγώνων, καθώς δεν έχουν μεγάλο κόστος για τους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα, προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές. Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται άνοδος της δημοτικότητας του συγκεκριμένου είδους σε όλη την Ελλάδα.

Την διοργάνωση της Δεξιοτεχνίας έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ και θα διεξαχθεί στο χώρο του Parking έναντι του Πανθεσσαλικού Σταδίου την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί. Η συμμετοχή είναι πενήντα ευρώ 50€ και μπορεί να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε αρκεί να έχει:

– Δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ
– Άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου
– Αστυνομική Ταυτότητα

Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος. Η συμμετοχή, γίνεται δεκτή μόνο εφόσον έχει παράλληλα κατατεθεί το παράβολο συμμετοχής.

Οι οδηγοί που συμμετέχουν, χωρίζονται σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μήκος του αυτοκινήτου που οδηγούν. Στην Κλάση Α εντάσσονται τα αυτοκίνητα με μήκος μεταξονίου έως 2,4 μέτρα, στην Κλάση Β εκείνα με μήκος μεταξονίου από 2,41 έως 2,5 μέτρα, ενώ στην Κλάση Γ συμμετέχουν τα αυτοκίνητα με μήκος μεταξονίου άνω των 2,51 μέτρων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δεξιοτεχνία, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 4 Μαΐου και ώρα 22:00 το βράδυ.

Τηλ. Επικοινωνίας 24210 55339 – 6947 156759 – 6944 590640.