Μπέος: «Το σβήσιμο στις κάμερες δείχνει την ενοχή τους»

Παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επισκέπτεται το γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τη σχέση του με τον παρατηρητή Περικλή Λασκαράκη -βασικό μάρτυρα του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Ολυμπιακού

και όσων έγιναν στο Φάληρο, στο ματς Κυπέλλου με την «Ένωση».
Μάλιστα, εμφανίστηκε έξαλλος, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς, καθώς έκανε λόγο για «δημοσιογραφικά σκουπίδια»!
Αναλυτικά, όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ»:
Για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον δείχνει στα γραφεία του Δ. Μελισσανίδη: «Θίχτηκα ως άνθρωπος. Τα γεγονότα που παρουσιάζουν είναι ψευδή. Την ημέρα που κάποιος με τράβηξε μια φωτογραφία και με παρουσιάζει στο γραφείο του Μελισσανίδη στις 6 το απόγευμα, είναι την ίδια ημέρα που βρέθηκα στον Βόλο. Πώς γίνεται; Ή στον Βόλο θα ήμουνα ή στην Αθήνα. Είναι συστηματική η λασπολογία και αποσκοπούν κάπου. Ποτέ δεν βρέθηκα με κανέναν συνήγορο του ΠΑΟΚ και δέχομαι να βγάλουν τις κασέτες από το κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου, να δουν αν ήμουν εκεί και αν έγινε η συνάντηση».
Για τον Λασκαράκη: «Δεν έχει χειριστεί ποτέ δική μου υπόθεση. Εχθροί δεν είμαστε, ούτε και φίλοι. Εύχομαι και ελπίζω να λάμψει η αλήθεια. Το μόνο πράγμα που είπα με τον κ. Λασκαράκη, επειδή ήταν πολύ ανήσυχος, καθώς δεχόταν απειλητικά μηνύματα στην Ένωση, ήταν πως ”αν αυτά που ισχυρίζεσαι είναι αλήθεια, δεν έχει να φοβηθείς τίποτα”. Εγώ δεν ήξερα ότι θα είναι παρατηρητής. Ας ανοίξουν τις κάμερες. Το σβήσιμο δείχνει την ενοχή τους. Στο σπίτι μου έχω κάμερες με τον σκληρό δίσκο να κρατάει για 9 μήνες και αποθηκεύονται τα πάντα. Είναι δυνατόν ένα σύγχρονο σύστημα σε ένα τέτοιο γήπεδο να έχει σβηστεί;»