Έφεση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός – Επιμένει στην αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε παρέμβαση, έχοντας έννομο συμφέρον, ετοιμάζεται να κάνει ένσταση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η πλευρά του ΠΑΟΚ θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ένσταση, την οποία έχει δικαίωμα να καταθέσει εντός πέντε ημερών.

Στον ΠΑΟΚ έχουν λάβει ήδη το σκεπτικό της απόφασης από την ΕΠΟ, ενώ θεωρούν πως έχει γίνει μια πρώτη αρχή με την συγκεκριμένη τιμωρία, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε όλο το κατηγορητήριο και τιμώρησε τον Ολυμπιακό για όλα όσα κατηγορούνταν. Ωστόσο, η πλευρά του Δικεφάλου, θα επιμείνει στην αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Έφεση ετοιμάζει και ο Ολυμπιακός

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διοικούντες τους “ερυθρολεύκους” είναι ενοχλημένοι απ’ την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, καθώς θεωρούν πως η τιμωρία είναι βαριά.

Γι’ αυτό το λόγο, ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης προκειμένου να μειωθεί η ποινή τόσο του προστίμου όσο και των αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει κι επίσημη τοποθέτηση απ’ το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας θα εξηγείται το σκεπτικό της απόφασης να προχωρήσουν σε έφεση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις