Τζήμας: «Άκυρες οι εκλογές» (& ηχητικό)

Πράξη ισχυρίστηκε πως έκανε τις δηλώσεις του περί προσβολής των εκλογών της Ερασιτεχνικής ο κ. Τζήμας, με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του VOLOS 98.6 fm και στην εκπομπή “CLASSICO”. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου έστειλε σχετικό εξώδικο στην Γ.Γ.Α. και άμεσα θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ακυρωθούν οι εκλογές καθώς κατά την άποψή του υπήρξαν παρατυπίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζήμα στους Ευθ. Χούτα, Γ. Αποστολακόπουλο και Σ. Νταφέκα:

«Δεν ήμασταν καλοί με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν δείξαμε την απαραίτητη θέληση. Χάσαμε δίκαια καθώς ο αντίπαλος ήταν ανώτερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μία βαριά ήττα και ζητώ προσωπικά συγγνώμη από τον κόσμο αν και άλλοι έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη»

Για την 3η ομάδα

«Θα υπάρξουν εξελίξεις στο βολιώτικο ποδόσφαιρο τις επόμενες ημέρες και κάποιες ομάδες θα εμφανιστούν πολύ ενισχυμένες. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για μία νέα ομάδα. Ο κόσμος του Βόλου διψάει για μία ομάδα σε ανώτερες κατηγορίες. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια και πιστεύω χωρίς την εσωστρέφεια θα διεκδικούσαμε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα ως το τέλος»

 

Για το αν προσέφυγε νομικά κατά του κύρους των εκλογών όπως είχε αναφέρει ότι θα κάνει σε πρόσφατη συνέντευξή του

«Όντως αυτό έκανα. Όχι ότι διαφωνώ με τους ανθρώπους που εκλέχθηκαν. Αντιθέτως με πολλούς από αυτούς συμφωνώ απόλυτα. Σήμερα (25/4) πηγαίνει το εξώδικο στην Γραμματεία Αθλητισμού για παράβαση στη διαδικασία των εκλογών του άρθρου 6 και 7. Επιγραμματικά τα δύο άρθρα αναφέρονται σε: Δικαιώματα και υποχρεώσεις μελών, η αποχώρηση μελών, πειθαρχικές κυρώσεις, αποβολή μελών, κώλυμα εγγραφής και περιορισμοί. Αυτό σημαίνει πως άνθρωποι οι οποίοι έπρεπε να διαγραφούν αυτοδικαίως όταν προσβάλλουν είτε τον πρόεδρο, είτε την ομάδα, είτε κάνουν παρατυπίες, όπως και όταν το Δ.Σ. γνωρίζει κάποια πράγματα και λαμβάνει λάθος αποφάσεις, μέσα εκεί περιλαμβάνονται όλος ο απολογισμός και ο ισολογισμός του Ερασιτέχνη, ο οποίος κατ’ εμέ δεν έγινε ποτέ με διαφάνεια και από κει και πέρα αφορά τους περιορισμούς των μελών που ψήφισαν και εκλέχθηκαν. Παράδειγμα κάποιοι δεν θα μπορούσαν να θέσουν υποψηφιότητα γιατί αποτελούν προμηθευτές της ομάδας κι έχουν συμφέροντα από την ομάδα και κάποιοι γιατί δεν έχουν κλείσει το ένα έτος νόμιμης εγγραφής στον Σύλλογο. Το πιο βασικό είναι για δύο μέλη, με τον έναν να είναι στη διοίκηση πλέον. Το όνομά του θα βγει σύντομα στη δημοσιότητα. Έτσι κατά την γνώμη μου είναι άκυρες οι εκλογές»

Για την παραίτηση του κ. Ακτσιαλή

«Ο κ. Ακτσιαλής δέχθηκε μία απειλή, υπάρχει το μήνυμα που μου το έστειλε ο άνθρωπος, και συμφώνησα κι εγώ να προβεί σ’ αυτή την ενέργεια. Οι νέοι έφοροι του ποδοσφαίρου δεν μπορούν να συστήσουν νέα Δ.Ε. ποδοσφαίρου. Εγώ έχω εκλεγεί πρόεδρος σε γενική συνέλευση και μπορώ να έχω στη διοικούσα όποια άτομα θέλω. Μπορώ να βάλω ακόμη και τον πατέρα μου… Δεν μπορεί να με κουνήσει κανείς. Δεν μπορεί κανείς να μου υποδείξει άτομα για τη διοικούσα»

«Η θητεία μου είναι διετής»

«Κάποιοι που θα φέρουν το θέμα του ποδοσφαίρου στη Γενική Συνέλευση θα καταλάβουν ότι η θητεία μου είναι διετής. Λέω ξεκάθαρα ότι δεν μετρούν τα πρακτικά της Γ.Σ., δεν υπογράφηκε από μένα το συμφωνητικό που αναγράφονταν το 1+1 χρόνο, οπότε δεν υπάρχει καμία υπογραφή. Η θητεία μου, επαναλαμβάνω, θα είναι διετής. Όποιος το αμφισβητήσει αυτό θα υποστεί ζημία. Εγώ θα αποφασίσω αν η Νίκη και του χρόνου θα διεκδικήσει επάξια το πρωτάθλημα».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις