Εντυπωσιακή η παρουσία του ΣΔΥΒ σε Ελλάδα και Ευρώπη (photos)

Εντυπωσιακό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, καθώς τα μέλη του έτρεξαν σε Μαδρίτη, Βελιγράδι, Κύπρο, και σε 5 αγώνες στην Ελλάδα: Κοζάνη, Λαμία, Μαραθώνας, Παρανασσός, Νάουσα. Μεταξύ των επιτυχιών ξεχώρισε η πρώτη θέση του Αλέξη Παπαλεξίου στον Λασσάνειο Δρόμο. Η εβδομάδα που έρχεται είναι η πλέον σημαντική καθώς το Σάββατο 28 Απριλίου το απόγευμα διοργανώνεται στηn πόλη μας…

…ο 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο παράλληλος 24ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων, και ο αγώνας 500 μέτρων για τα παιδιά. Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν και έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ όλοι οι πολίτες μπορούν να κατέβουν στη παραλία του Βόλου και στις Αλυκές για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους 1500 δρομείς, ανάμεσά στους οποίους θα είναι 36 δρομείς από τη Κύπρο που θα φιλοξενηθούν από τη διοργάνωση. Ανάμεσα στις συμμετοχές που σημειώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι του κ.Ανδρέα Παμπακά που είναι 81 ετών και θα τρέξει τα 21 χιλιόμετρα, και της κας Άννας Τσιηφτέ Καζακαίου, αθλήτριας με αθέατη αναπηρία που θα τρέξει τον Δρόμο Υγείας.

Μία ημέρα μετά τη διεξαγωγή του 3ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή της αδελφοποίησης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με το Σωματείο Δρομέων και άλλων Αθλημάτων «ΕΥ ΖΗΝ» Λεμεσού. Η παρουσία ΟΛΩΝ των μελών του ΣΔΥ Βόλου είναι επιβεβλημένη, καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορία του συλλόγου. Η τελετή θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσων στο «Μεταξουργείο», Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη στις 11.00 το πρωί τη Κυριακή 29 Απριλίου 2017.

Όσον αφορά τις συμμετοχές του ΣΔΥ Βόλου το Σαββατοκύριακο, αυτές υπήρξαν σε 8 μέτωπα σε όλη την Ευρώπη.

Έτσι, η Μαδρίτη αποτέλεσε ένα ακόμη διεθνή προορισμό για τον ΣΔΥΒ. Ο Ηλίας Πατσαρούχας και ο Γιώργος Πατσαρούχας έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο της πόλης, παράλληλο αγώνα του Μαραθωνίου. Πατέρας και γιος έτρεξαν και τερμάτισαν τον αγώνα μαζί.

Στον Ημιμαραθώνιο Βελιγραδίου που έγινε το Σάββατο μετείχε ο Μάνος Τζώρτζης. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, τερμάτισε σε χρόνο 1.40.08. Αυτό το Σάββατο θα είναι ένας από τους 4 «λαγούς» του 3ου Ημιμαραθωνίου Βόλου.

Στην Κλήρου Ατόβρυση, αγώνα βουνού 12 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κλήρου στη Κύπρο έτρεξε η αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου Ελένη Πρατσή. Κατέλαβε τη 5η θέση στις γυναίκες, και ήταν 3η στη κατηγορία της.

Ο Λασσάνειος Δρόμος που έγινε στη Κοζάνη το Σάββατο το απόγευμα, δεν συνοδεύτηκε μόνο από τη συμμετοχή 4 αθλητών του ΣΔΥ Βόλου, αλλά και από σημαντική πρωτιά. Ο Αλέξης Παπαλεξίου ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων. Στον ίδιο αγώνα έτρεξαν οι Ανέστης Μελίδης, Μάκης Κοσμίδης, Βάσω Τασιώνη.

Το Lamia Night & Run έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία, προσφέροντας ασυνήθιστες νυχτερινές στιγμές στους αγωνιζόμενους. Συμμετείχαν 4 αθλητές του ΣΔΥ Βόλου. Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων έτρεξαν οι Κώστας Παλάντζας, Νίκος Μόσιος, Μπάμπης Μπάρδας, ενώ στον αγώνα των 4.200 μέτρων τερμάτισε 7ος ο Αχιλλέας Καλαμάκης.

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα έγινε τη Κυριακή στη πόλη που γεννήθηκε ο Μαραθώνιος. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ήταν εκεί, με τον Ισίδωρο Κουκλουμπάκο που έτρεξε τον Ημιμαραθώνιο, και τη Σταυρούλα Μορφογιάννη που έτρεξε τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Στο Μονοπάτι Παρνασσού, που γίνεται σε πολύ όμορφη διαδρομή 24,2 χιλιομέτρων έτρεξαν δύο αθλητές του ΣΔΥ Βόλου το πρωί της Κυριακής. Ο Νίκος Σιδηρόπουλος και ο Σάκης Κράβαρης.

Την 28η θέση στη γενική κατάταξη, και τη 1η θέση άνω των 54 ετών, κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου Στράτος Συμεωνίδης στον 15ο Δρόμο Θυσίας Δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας 5 χιλιομέτρων που έγινε το Σάββατο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις