ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Για μια θέση στον τελικό!

Περίπου 50.000 φίλοι της ΑΕΚ θα είναι απόψε (19:00, COSMOTESPORT3) στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δημιουργήσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα θέλοντας να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό.

Η Ένωση στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκης είχε επικρατήσει με 2-1 και έχει σαφές προβάδισμα για την την πρόκριση και ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε πως δεν θα αλλάξει την 11άδα του που αγωνίστηκε στο Φάληρο.

Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες. Δεξί μπακ θα είναι ο Γκάλο και αριστερό ο Ντίντακ. Ως αμυντικοί χαφ θα χρησιμοποιηθούν οι Σιμόες, Γιόχανσον, στα άκρα ήταν οι Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Μάνταλος θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο…

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός πιστεύει στην ανατροπή και ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να ρίξει στη «μάχη» του ΟΑΚΑ όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του μην υπολογίζοντας βεβαίως στον τιμωρημένο Σεμπά.

Ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καπίνο στην εστία και στόπερ τους Μποτία, Ντα Κόστα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Ντε Λα Μπέγια και στο δεξί ο Φιγκέιρας. Ο Ρομαό με τον Μάρτινς θα είναι στον άξονα, μπροστά τους ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Μάριν, Ελιουνούσι και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις