«Συμπαίκτης ο Ντούμος στη νέα ομάδα του Βόλου» (ηχητικό)

Οργιάζουν οι φήμες και οι αναφορές περί έλευσης ομάδας στον Βόλο από την Πιερία, η οποία θα έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός τρίτου ποδοσφαιρικού πόλου στην πόλη. Οι φημολογία ήταν ήδη έντονη στην πόλη και το ρεπορτάζ του Μπάμπη Πεΐδη στο pieriasport ήρθε να φουντώσει τη φλόγα μίας εστίας που σιγοέκαιγε στα ποδοσφαιρικά στέκια του Βόλου.

Ποιο είναι το σενάριο για την 3η ομάδα;

Η Πύδνα κατηφορίζει προς Βόλο, αλλάζοντας χρώματα, σύμβολα και όνομα με στόχο μίας ποδοσφαιρικής δύναμης που θα ανέλθει σύντομα στα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας και θα προσελκύσει φίλαθλο κοινό από την μεγάλη δεξαμενή της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης της Πύδνας Κίτρους, είναι το πρόσωπο που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες, όμως ο κ. Ντούμος τηρεί σιγή ιχθύος. Από πολλούς εκλαμβάνεται ως στάση μη διάψευσης της σεναριολογίας μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ρεπόρτερ που ανέβασε την σχετική ανάρτηση στο pieriasport και το ποδοσφαιρικό θερμόμετρο στον Βόλο, μίλησε στο ραδιόφωνο του VOLOS 98.6 fm και στην εκπομπή “Classico” δίνοντας επιπλέον πληροφορίες για το συγκεκριμένο σενάριο. Ο Μπάμπης Πεΐδης, ο οποίος να σημειώσουμε είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πύδνας Κίτρους, προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, τόνισε πως η συμφωνία μεταξύ του κ. Ντούμου και παράγοντα του Βόλου είναι δεδομένη και ήδη υλοποιείται ο σχεδιασμός της νέας ομάδας. Μάλιστα, ο κ. Πεΐδης συμπλήρωσε πως ο κ. Ντούμος θα είναι συμπαίκτης σ’ αυτή την προσπάθεια και πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Το σχετικό ηχητικό από την εκπομπή “Classico” με τους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο, με την επιμέλεια του Σάκη Νταφέκα:

Σε συνέχεια της σεναριολογίας ήρθε μία δημοσίευση στο akroama.gr να θολώσει ακόμη περισσότερο τα νερά καθώς σύμφωνα με το ενημερωτικό portal υπήρξε δήλωση του κ. Ντούμου στο ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ με την οποία διαψεύδει την πρόθεση της «καθόδου» της Πύδνας στον Βόλο

Αναλυτικά το δημοσίευμα*:

«Διαψεύδει οποιαδήποτε πληροφορία ο Γιάννης Ντούμος περί έλευσης της Πύδνας στον Βόλο σύμφωνα με αποκλειστική του δήλωση στο ΑΚΡΟΑΜΑ 998 .Ο κ. Ντούμος ανέφερε ότι με τον κ. Μπέο είμαστε φίλοι και έχουμε τακτικές συναντήσεις αλλά ουδέποτε τέθηκε ζήτημα για την “κάθοδο” της Πύδνας στον Βόλο…»

*Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναρτηθεί το σχετικό ηχητικό με τη δήλωση του κ. Ντούμου ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις

Η σεναριολογία αναμένεται να φουντώνει καθημερινά ενώ πολλοί θεωρούν πως θα κορυφωθεί με τη συνέντευξη του κ. Μπέου στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ την Κυριακή (30/04) το βράδυ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις