Παπαϊωάννου: «Να παρέμβει εισαγγελέας για τα μετοχικά κεφάλαια ομάδων»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ύψωσε ασπίδα για τη Λαμία, τονίζοντας ότι είναι καθαρή και ότι πρέπει ο εισαγγελέας να επέμβει για να ερευνήσει το θέμα των μετοχικών συνθέσεων των συλλόγων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του STAR Κεντρικής Ελλάδας:

Για την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια: «Επειδή έχω βιώσει τρία χρόνια το πρωτάθλημα της Football League, αν ανατρέξουνε στα προηγούμενα χρόνια της Λαμίας, θα δούνε αυτοί οι κύριοι, ποια ομάδα αδικήθηκε κατάφωρα αυτά τα δύο χρόνια, ποιος αδικήθηκε την πρώτη χρονιά, πως μας πετάξανε από τα Play off, πως μας σφάξανε στις δύο έδρες της Θεσσαλονίκης. Όχι απλά με γκολ οφσάιντ, μιλάμε για διαιτητικά εγκλήματα, αλλά θέλουμε να τα ξεχάσουμε και τα ξεχνάμε»
Για το αν η Λαμία είναι μία καθαρή ομάδα: «Αυτό που θέλω να πω είναι η Λαμία να είναι συσπειρωμένη και ο κόσμος να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Εφόσον η ομάδα μας το αξίζει και είναι θέλημα Θεού, να βρεθεί εκεί που πρέπει. Η Λαμία είναι και θα συνεχίσει να είναι μια ομάδα καθαρή, όσο βρίσκομαι εγώ στο τιμόνι της. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη, να έρθει να το συζητήσουμε, να του αποδείξω αν είναι καθαρή η ομάδα αλλά και ποιες είναι οι βρώμικες ομάδες, που κάποιοι θέλουν να το παίζουν οι τίμιοι του ποδοσφαίρου».
Για την ανάγκη παρέμβασης οικονομικού εισαγγελέα: «Ίσως κάποια στιγμή θα επενέβη και οικονομικός εισαγγελέας σε μετοχικά κεφάλαια ομάδων και να δούμε πως έχουν γίνει αλλαγές στις μετοχές, πως έχουν δημιουργηθεί μετοχικά κεφάλαια, με ποιον τρόπο έχουν μπει τα λεφτά στα μετοχικά κεφάλαια. Κάποια στιγμή πιστεύω να ανοίξουν αυτά, γιατί έχω ζητήσει επανειλημμένα να ανοιχτούν ακόμα και οι προσωπικοί μας λογαριασμοί. Εμένα, προσωπικά, πέρσι ανοίχθηκαν δύο φορές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις