Εγκαινιάστηκε η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Β. (60 photos)

Τα εγκαίνια της έκθεσης του αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/4) στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου, παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, καθώς και αθλητών και αθλητριών των τμημάτων μπάσκετ.

Στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαΐου και θα είναι ανοιχτά καθημερινά, εργάσιμες μέρες, από τις 18.00 έως 21.00.
Στην έκθεση υπάρχουν φωτογραφίες των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ταξινομημένες ανά δεκαετία, δεκάδες κύπελλα, άλμπουμ, λάβαρα, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο με ιστορικές στιγμές της ομάδας. Η έκθεση αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων εορτασμού των 80 χρόνων του συλλόγου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες μέχρι το τέλος του χρόνου.
Στα εγκαίνια της έκθεσης το «παρών» έδωσε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Βασίλης Χατζόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Βόλου, Παναγιώτης Σκοτινιώτης και Αλέκος Βούλγαρης, καθώς και ο γιος του πρώτου προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Απόστολου Πουργιά, Φίλωνας, όπως και αρκετός κόσμος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις