Ι. Χατζής: Μεγάλη η κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού Β. (photos)

Ο πρόεδρος της επιτροπής των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού, κ. Ιάσονας Χατζής στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στα εγκαίνια της έκθεσης αρχειακού υλικού του συλλόγου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας σύλλογος με κοινωνική προσφορά σε όλους τους τομείς, ενώ ανέφερε, πως

όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό θα πρέπει να γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη, γιατί έτσι θα μπορεί να μεγαλουργήσει ο σύλλογος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιάσονα Χατζή: «Θα ήθελε να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την προσπάθεια που κάνει για τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος έχει περάσει άσχημες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο και μέσα σ’ αυτούς είναι και εγώ.
Είμαι από τους πιο παλιούς – που υπάρχουν σήμερα – και ασχολούνται μ’ αυτή την ομάδα, η οποία έχει προσφέρει πολλές χαρές και δόξες. Αυτό το υλικό, το οποίο έχει συγκεντρωθεί με μεγάλη προσπάθεια, δυστυχώς ήταν πεταμένο και υποθηκευμένο από κάποιους παράγοντες, οι οποίοι πέρασαν απ’ αυτόν τον σύλλογο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χαρμάνη, τον πρόεδρο της Λέσχης Βόλου για την προσφορά του σ’ αυτή την εκδήλωση. Να συγχαρώ τη διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ, η οποία με υπομονή και επιμονή, με κόπους και θυσίες, κατάφερα να οδηγήσει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Α1 εθνική κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ένας σύλλογος που έχει κοινωνική προσφορά σε όλους τους τομείς. Παραμένουμε δυνατοί και θέλω να εκφράσω μία επιθυμία στους παλιούς ποδοσφαιριστές, στους παράγοντες, στο Δήμο Βόλου και στην κεντρική εξουσία, να βρεθεί ένας χώρος για να δημιουργηθεί το μουσείο του Ολυμπιακού Βόλου
Θέλω μέσα από αυτή τη συνάντηση αυτή να ευχηθώ σύντομα ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει και όσοι αγαπούν τον σύλλογο να γίνουν μέλη του. Μόνο έτσι μπορεί ο σύλλογος να μεγαλουργήσει».

 
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις