Θ. Χαρμάνης: Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα αποκρούσει κάθε ξενόφερτο εισβολέα (photos)

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού για τα 80 χρόνια, Θανάσης Χαρμάνης, στην ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης του αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε, πως η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη, πολύ δυνατή και το απέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν.

Εξέφρασε την ελπίδα, πως «ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου και η δύναμή του, θα αποκρούσουν κάθε ξενόφερτο εισβολέα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες φημολογείται πως θέλει να βλάψει και να παρεμβληθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Βόλου», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Χαρμάνη:
«Θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή, το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης και εγώ προσωπικά, να φιλοξενούμε έναν σύλλογο, τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, με ένδοξη ιστορία και με μεγάλη προσφορά στην πόλη. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γυμνάζει σήμερα 900 παιδιά σε μια εποχή δύσκολη, σε μια εποχή που δοκιμάζονται οι ανθρώπινες σχέσεις. Αυτή η αποστολή είναι ιερή.
Είναι συγκυρία, γιατί και το σωματείο μας η λέσχη, που έδωσε αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις, που αποτελούν στολίδι της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης, ιδρύθηκε την ίδια δεκαετία με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι επίσης συγκυρία, στα 80 χρόνια του εορτασμού του ιστορικού συλλόγου, να είμαι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού και πρόεδρος της Λέσχης. Εδώ και 55 χρόνια – και μέχρι να πεθάνω – θα εξακολουθώ να είμαι αγνός φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου.
Υπάρχει πλούσιο αρχειακό υλικό με τις φιλότιμες προσπάθειες της Επιτροπής Εορτασμού, το οποίο ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Από τη δεκαετία του ’50 και παλαιότερα.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ μεγάλη, πολύ δυνατή και το απέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν. Θυμάμαι τη μεγαλειώδη συγκέντρωση 7000 ατόμων στην οδό Δημητριάδος τον Απρίλιο του 2012. Είχαμε πει τότε, μας έσβησαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, να τους σβήσουμε από τον πολιτικό. Όλοι οι βουλευτές, του τότε δυνατού κυβερνόντος κόμματος, δεν εκλέχθηκε κανένας στις επόμενες εκλογές στο νομό Μαγνησίας. Αυτή είναι η δύναμη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Η αγάπη του κόσμου και το «δέσιμο» που υπάρχει μ’ αυτή την ομάδα.
Εύχομαι ολόψυχα, σ’ αυτούς τους φιλότιμους ανθρώπους, που είναι πραγματικά εθελοντές, να συνεχίσουν την προσπάθεια, τιμώντας την ιστορία αυτού του συλλόγου. Εύχομαι επίσης και νέους ανθρώπους, να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια.
Ελπίζω, ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου και η δύναμή του, θα αποκρούσουν κάθε ξενόφερτο εισβολέα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες φημολογείται πως θέλει να βλάψει και να παρεμβληθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Βόλου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις