Μ. Τσίρκοβιτς: «Έχω τον Απόλλωνα μέσα στην καρδιά μου…»

Στο «ΑΕΛ RADIO» μίλησε ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας και νυν τεχνικός Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ αλλά και τον Απόλλωνα. Aναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΛ, είπε: «Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με υπέροχο κόσμο και ιστορία μεγάλη. Ο στόχος πέτυχε αλλά η ΑΕΛ δεν πρέπει να απαξιώνει τον εαυτό της. Πρέπει του χρόνου να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία και να κάνει τον κόσμο της υπερήφανο. Δεν νομίζω πως την ΑΕΛ την εκφάζει μικρότερη κατηγορία παρά η Σούπερ Λιγκ. H ΑΕΛ είναι ιδεά για τους φιλάθλους και πρέπει να στηρίζεται. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ΑΕΛ.»
Για την πορεία του Απόλλωνα Λάρισας, τόνισε: «Τεράστια η επιτυχία του Απόλλωνα και συγχαρητήρια σε αυτήν την ομάδα. Φέτος είχε ένα πολύ σοβαρό προπονητή, τον Σάκη Θεοδοσιάδη. Έτυχε να παίξω αντίπαλος με τον Απόλλωνα και έδειξε ότι είναι μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα πρέπει να είναι υπερήφανοι. Είναι μια ομάδα που την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξα ποδόσφαιρο εδώ στην Ελλάδα.»
Για το αν είναι καλό που δύο ομάδες από τη Λάρισα πρωταγωνιστούν στο χώρο του ποδοσφαίρου, σχολίασε: «Πιστεύω πως είναι καλό. Η Λάρισα είναι μια ποδοσφαιρική πόλη και ο κόσμος διψάει για ποδόσφαιρο. Όντως η ΑΕΛ είναι πρώτη δύναμη, αλλά είναι καλό που θα υπάρχει και μια ομάδα στη Football League όπως ο Απόλλωνας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις