Κούγιας: «Κάποιοι επιθυμούν να πέσει η ΑΕΛ…»

Για τις εκκρεμότητες που έχει η ΑΕΛ προς τη διοίκηση του Αλκαζάρ μίλησε την Πέμπτη (27/4) ο Αλέξης Κούγιας, εκφράζοντας μάλιστα τον προβληματισμό του για το αν θα υπάρξει θέμα με την αδειοδότηση των Θεσσαλών ύστερα από σχετική καταγγελία που έγινε από τον πρόεδρο του ΕΑΚ Λάρισας Γιώργο Κωσταρόπουλο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όπως ανέφερε στο ΑEΛ Radio ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», κάποιοι επιθυμούν να υπάρξει υποβιβασμός της ομάδας και συμπλήρωσε ότι ορθώς ο κόσμος ανησυχεί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση αφορά σπασμένα καθίσματα στο Αλκαζάρ σε ματς της σεζόν 2014-15 ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου.
«Με πολλή ηρεμία θέλω να αναδείξω ένα γεγονός. Εγώ βρίσκομαι στην Καστοριά για μια υπόθεση σοβαρή. Σήμερα πριν από λίγο έμαθα για την καταγγελία του κ. Κωσταρόπουλου εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ, για το χρέος της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Το γεγονός αυτό συνέπεσε με τη βράβευση του κ. Κωσταρόπουλου από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Τη μια μέρα έγινε η βράβευση και την άλλη η καταγγελία. Τον πήρα τηλέφωνο και είπαμε αυτή η συζήτηση να μην γίνει τώρα. Το ύψος της οφειλής είναι 35.000 ευρώ.
Του πρότεινα του κ. Κωσταρόπουλου και εξόφληση. Αυτός μου είπε θα το συζητήσει και με τα άλλα μέλη και μάλλον δεν θα υπάρχει θέμα. Μου είπε ότι την ίδια γνώμη είχαν και τα μέλη της διοικήσεως. Πριν από τρεις μέρες συμφωνήσαμε η υπόθεση να πάει για τα τέλη Μαΐου. Είπε στον συνεργάτη μου ότι ουδέποτε συμφώνησε μαζί μου. Έψαξε βέβαια να με βρει, αλλά δεν με βρήκε.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει θέμα με την αδειοδότησή μας. Ποτέ δεν είχα σε άλλη ομάδα πρόβλημα με την αδειοδότηση. Δικαίως ανησυχεί ο κόσμος. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη και κάποιοι επιθυμούν να πέσει η ομάδα», δήλωσε ο Αλ. Κούγιας.
Από την πλευρά του, ο Γ. Κωσταρόπουλος είπε στο ΑΕΛ Radio: «Εδώ υπάρχει μια οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ. Έχουμε έρθει σε επαφή και υπήρχε δέσμευση ότι θα αποκατασταθούν αυτά τα καθίσματα όπου δεν έχουν αποκατασταθεί. Η οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει να υπάρχει.
Όταν μας κάλεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δώσαμε την αναβολή σε μια καλή πίστη που υπάρχει, αλλά από τότε δεν έγινε τίποτα. Ενημερώθηκε ο κ. Μάρκου από τη Μεγάλη Δευτέρα ότι θα γίνει συνεδρίαση και πάλι για το θέμα. Δεν μου απάντησε κανείς και το θεωρώ προσβλητικό.
Ο κ. Κούγιας μου ζήτησε καινούργια αναβολή για να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση, όταν με πήρε τηλέφωνο εχθές. Εγώ δεν άκουσα από τον κ. Κούγια ούτε για προσωπικές επιταγές ούτε για τίποτα».