Ν. Τσεκούρας: Υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Ολυμπιακό

Στο ραδιόφωνο «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος πέρα από την έκθεση αρχειακού υλικού, η οποία εγκαινιάστηκε την Τετάρτη (26/4) στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που υπήρξε

στο περιθώριο των εγκαινίων, με τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο. Ο κ. Τσεκούρας μεταξύ άλλων τόνισε, στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:
«Ζητήσαμε από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος να μας δώσει τα τελικά οικονομικά στοιχεία και ποιες είναι υποχρεώσεις που υπάρχουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Αυτό συζητήσαμε στο περιθώριο των εγκαινίων της έκθεσης αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου και κλείσαμε ραντεβού για σήμερα Πέμπτη (27/4) για να πάρουμε τις απαντήσεις τους, όσον αφορά το τι πρόκειται να κάνουν. Θα πορευθούν μαζί; Θα πορευθούν χωριστά; Θα ενισχυθούμε ή όχι διοικητικά; Από κει και πέρα θα προβούμε σε γενική συνέλευση και εκεί θα αποφασιστεί η συνέχιση ή μη της συνεργασίας. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου.
Υπάρχει, πάντως, ενδιαφέρον και από άλλους για τον Ολυμπιακό Βόλου, εκτός των κ.κ. Μποτσιβάλη και, Τσιμπανάκου. Το μέλημά μας είναι, μαζί μ’ αυτούς τους δύο, να ενισχυθούμε και με άλλους παράγοντες και να είμαστε δυνατοί. Το θέμα είναι οικονομικό, να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό στη Football League. Αυτός είναι ο στόχος. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας κι όχι να χωριστούμε».
Για τα σενάρια που κυκλοφορούν για παρουσία τρίτης ομάδας στο Βόλο, που θα παίξει τη νέα χρονία στην Γ’ Εθνική:
«Εγώ θα τους καλωσορίσω στην πόλη. Ζούμε σε μία ελεύθερη κοινωνία, σε μία ελεύθερη οικονομία. Οι άνθρωποι που θα έρθουν, εύχομαι να κάνουν την προσπάθειά τους κι ας ευοδωθεί κιόλας. Εμένα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου να γίνει δυνατός. Κι όταν είναι δυνατός ο Ολυμπιακός Βόλου, ο κόσμος θα πάει στον Ολυμπιακό κι όχι στην καινούρια ομάδα. Το θέμα είναι δικό μας κι όχι της άλλης ομάδας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε δυνατό τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα ο κόσμος επιλέγει».