Δεν επιβάλλει επιπλέον ποινή για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη o Βασιλειάδης

Στις 15 Απριλίου, ο κ. Βασιλειάδης είχε ζητήσει τις Εκθέσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να τις μελετήσει και να αποφασίσει αν πρέπει να επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τις επιπλέον κυρώσεις που προβλέπονται από τον νέο Αθλητικό Νόμο (του Σταύρου Κοντονή).

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας soccerplus.gr, o Υφυπουργός Αθλητισμού «δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιβάλει ποινές (πρόστιμο εν προκειμένω) στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια που έγιναν στο χώρο των αποδυτηρίων στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ – ΟΣΦΠ και είχαν μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας».
Η ιστοσελίδα υπενθυμίζει επίσης ότι «σε δύο από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις κατά την περσινή περίοδο ο Στ. Κοντονής είχε προχωρήσει σε κλείσιμο για μακρά χρονική περίοδο, τόσο της «Θύρας 13» στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, όσο και της «Θύρας 4» της Τούμπας και είχε επιβάλει υψηλά πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για επεισόδια που έγιναν με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα»…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις