Δύσκολα να παίξει ο Οικονόμου με Εθνικό Φιλιππιάδας

Στη Φιλιππιάδα με τον τοπικό Εθνικό αγωνίζεται την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μπράτσος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στους τιμωρημένους Γιάννη Δωματά και Ηλία Σταύρου.

Ο πρώτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες (χάνει και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εντός), ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι με τη Νίκη και θα απουσιάσει μία αγωνιστική.
Πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα αντιμετωπίζει ο Κώστας Οικονόμου και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Το πιθανότερο είναι ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» να παραμείνει εκτός αποστολής. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος και αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (έχει χτυπήσει στα δάχτυλα του ποδιού του).
Σήμερα Παρασκευή ο Κώστας Μπράτσος θα δοκιμάσει στο δίτερμα το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει, με την ομάδα να έχει αρκετές αλλαγές μεσοεπιθετικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις