Σκέψεις του Απόλλωνα Λάρισας για Αλκαζάρ

Εξαιρετικό κλίμα υπάρχει στις τάξεις του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς ο σύλλογος είναι πολύ κοντά στο να υλοποιήσει τον στόχο που έχει θέσει, που είναι η άνοδος στην Football League. Μέσα λοιπόν σε αυτήν την πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τα σχέδια για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στη διοίκηση του Απόλλωνα εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο «Αλκαζάρ» για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Απόλλωνα Λάρισας και αυτό διότι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την βελτίωση του, προκειμένου να εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, αυτά που χρειάζεται το γήπεδο της ομάδας, είναι τέσσερις προβολείς και πλαστικά καθίσματα. Στην διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας, κάνουν προσπάθειες, έτσι ώστε οι συγκεκριμένες εργασίες να ξεκινήσουν με το τέλος της σεζόν, προκειμένου το γήπεδο της Φιλιππούπολης να είναι έτοιμο όσο πιο γρήγορα γίνεται για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Να σημειωθεί πως το γήπεδο του «Αλκαζάρ» έχει χρησιμοποιηθεί ως έδρα και από την ομάδα του Τυρνάβου, όταν είχε αγωνιστεί στην Football League.
Πηγή: rockngoal.com.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις