ΕΠΟ: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου

Μπορεί μέχρι το μεσημέρι το Παγκρήτιο να ήταν το φαβορί για την διεξαγωγή του τελικού της 6ης Μαΐου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως με συντονισμένες ενέργειες της ΕΠΣΘ και του Περικλή Λασκαράκη αλλά και του Δήμου Βόλου, το Πανθεσσαλικό κέρδισε τη μάχη της διεξαγωγής του αγώνα.

Η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είχε πρόβλημα, όπου και να διεξαγόταν ο αγώνας, την ώρα που στον ΠΑΟΚ έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνει το παιχνίδι στην Αθήνα.

Ο κ. Σαββίδης ήταν θετικός από το πρωί στη διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο και αυτό που απέμενε ήταν η θετική απάντηση της ΑΕΚ και του κ. Μελισσανίδη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και της διοργανώτριας αρχής, της ΕΠΟ. Όλοι συμφώνησαν ότι το Πανθεσσαλικό πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις και κατά συνέπεια η απόφαση ήταν θετική ώστε ο μεγάλος αγώνας μεταξύ των δικεφάλων να γίνει στον Βόλο.

 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 20:30, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις