Σαββίδης: Θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, φοβάται να έρθει ο Κουτσοκούμνης

Συνάντηση με περίπου 15 προέδρους Ενώσεων είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδης, στο γήπεδο της Τούμπας, πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, o Σαββίδης διαβεβαίωσε τους προέδρους των Ενώσεων ότι οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν σε χρόνο που θα καθοριστεί προσεχώς και ότι γι’ αυτό έχει μιλήσει με κυβερνητικούς παράγοντες και με άλλους αξιωματούχους.
Πρόσθεσε επίσης ότι δεν είναι υπέρ της μείωσης του ποσοστού των ψήφων των Ενώσεων στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ δίνοντας το παράδειγμα της Βέροιας και λέγοντας ότι σήμερα είναι στη Σούπερ Λιγκ και αύριο μπορεί να μην είναι.
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά στον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα, Κ. Κουτσοκούμνη για τον οποίον είπε φοβάται να έρθει στην Ελλάδα λόγω του κλίματος που υπάρχει και όσων λέγονται εναντίον του.
Τέλος επανέλαβε ότι δεν θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη αλλά να απαλλάξει το ποδόσφαιρο από το διοικητικό καθεστώς που είχε τα τελευταία χρόνια και προς τούτο ζήτησε τη συνεργασία και τη συμπόρευση με τις Ενώσεις.