Πρόβλημα με Σπαθή στον Ρήγα Φεραίο

Στην Άρτα με την Αμβρακία Κωστακιών αγωνίζεται αύριο Κυριακή 30/4 ο Ρήγας Φεραίος, για την 27η αγωνιστική το πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει ο αρχηγός του Ρήγα Χρήστος Σπαθής και ο γιατρός του συνέστησε να μην ζοριστεί ιδιαίτερα.

Για το λόγο αυτό δύσκολα θα ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι. Λογικά θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί αν παραστεί ανάγκη, αφού συμπεριελήφθη στην αποστολή.
Εκτός έμειναν, ο Βασίλης Τσουμπέκος λόγω του τραυματισμού του στην ωμοπλάτη και ο Ηλίας Γκίκας διότι δεν μετείχε στις προπονήσεις της εβδομάδας. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα υπάρχουν δύο επιστροφές, αυτές των Κώστα Κιπτίου και Νίκου Βουραζέρη, καθώς εξέτισαν την ποινή τους.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αυθημερόν για την Άρτα. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Χάρης Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Ντίνος Γεωργατζής, Κώστας Κιπτίου, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Λεονί Χότζα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις