Χωρίς πέντε ο Ολυμπιακός Β. στη Φιλιππιάδα

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα, με στόχο να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά την επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής επί της Νίκης με 4-0.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν από την ομάδα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, εκτός από τους τιμωρημένους Γιάννη Δωματά και Ηλία Σταύρου, τραυματίες είναι οι Κώστας Οικονόμου, Φαμπρίτσιο Πότσι και Βασίλης Ιωαννίδης. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη γάμπα και δεν προπονείται με την ομάδα, ενώ ο Αργεντινός μέσος χτύπησε την περασμένη Κυριακή στα δάχτυλα του ποδιού και δεν μπορεί να παίξει. Όσο για τον Ιωαννίδη, αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς, γεγονός που τον αναγκάζει να μείνει εκτός αποστολής.
Ο Κώστας Μπράτσος εκ των έσω θα αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και όπως είναι φυσικό, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του στο αυριανό παιχνίδι.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή αυθημερόν για τη Φιλιππιάδα.