Για το “τρία στα τρία” η Νίκη με Σοφάδες

Το «τρία στα τρία» θέλει να πετύχει η Νίκη στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Μέχρι στιγμής μετρά δύο επιτυχίες σε ισάριθμες αγωνιστικές σε βάρος του Γ.Σ. Βόλου και των Ικάρων Τρικάλων. Ειδικότερα η δεύτερη ήρθε με μεγάλο κόπο, αφού χρειάστηκε η πεντάλεπτη παράταση για να πάρει το ροζ φύλλο.

Σήμερα στις 19.00 η βολιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει τον Γ.Σ. Σοφάδων και θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι θα εύκολα όπως επισημαίνει ο προπονητής των «κυανολεύκων», Λάμπρος Πρέκας. «Σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα, το οποίο παρακολουθεί πολύς κόσμος και το μεταδίδει η τηλεόραση, όλες οι ομάδες έχουν αξιώσεις και παίζουν για τη νίκη. Θα χρειαστεί να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και να μην παρουσιάσουμε τα κενά που δείξαμε το περασμένο Σάββατο. Πρόκειται για ένα ματς «κλειδί» για τη συνέχεια και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ανταπεξέλθουμε» τόνισε ο Βολιώτης τεχνικός.
Η Νίκη θα παραταχθεί πλήρης, αφού οι φοιτητές Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης και Στέφανος Διγενής απουσίαζαν από τις προπονήσεις λόγω των διακοπών του Πάσχα. Πλέον έχουν επιστρέψει και η τεχνική ηγεσία προετοίμασε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο Λάμπρος Πρέκας θα στηριχθεί στο σημερινό παιχνίδι στους Τζίνη, Κοντογιάννη, Γεωργαντά, Παπούλια, Γιωτόπουλο, Μπόγδανο, Τσαβέ, Βλήτσιο, Τσώλη, Διγενή, Μαυροφώτη και Τοκατλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις