Τελευταία ευκαιρία με Ικάρους ο Γ.Σ. Βόλου

Το τρίτο του παιχνίδι στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ δίνει σήμερα Σάββατο 29/4 στις 19.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» ο Γ.Σ. Βόλου με τους Ικάρους Τρικάλων και θα προσπαθήσει να κερδίσει για να εξαντλήσει όποια πιθανότητα έχει για άνοδο.

Σχετικά με τη σημερινή ο προπονητής των «μαυραετών», Γιώργος Κοσμάτος υπογράμμισε: «Αντιμετωπίζουμε τους Ικάρους Τρικάλων που έχουν δείξει την ποιότητά τους. Νίκησαν τον Γ.Σ. Σοφάδες, ενώ παραλίγο να πάρουν το «διπλό» στη Ν. Ιωνίας. Παρά τα προβλήματά μας θα παλέψουμε για τη νίκη και ελπίζουμε να την πάρουμε».
Τα προβλήματα που ανέφερε ο κ. Κοσμάτος έχουν να κάνουν με τις απουσίες από τις προπονήσεις. Οι Αλέξανδρος Σουλιώτης, Απόστολος Κωστούλας δεν έχουν προπονηθεί καθόλου, οι Χρήστος Ζαρογιάννης, Θανάσης Τσαπραΐλης, Αντώνης Χρηστομάνος και Χρήστος Καλογερόπουλος έχουν ακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας, γεγονός που απασχολεί ιδιαίτερα το προπονητικό δίδυμο του Γυμναστικού. Πάντως όλοι τους αναμένεται να δώσουν το «παρών» σήμερα.
Στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις