Συνεχίζουν μαζί Μποτσιβάλης και Τσιμπανάκος

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά και τη συνάντηση που υπήρξε το βράδυ ανάμεσα σε παράγοντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα και στους Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τους Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο να συνεχίζουν να ηγούνται μαζί της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη νέα χρονιά και αυτό θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο 15θήμερο του Μαΐου.
Παρότι οι δύο άνδρες (Μποτσιβάλης-Τσιμπανάκος) είχαν τον τελευταίο καιρό διαφορετική αντίληψη για ορισμένα πράγματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, βρέθηκε κοινή συνισταμένη, με αποτέλεσμα ενωμένοι, με μεγαλύτερη διάθεση και έχοντας μάθει από τα λάθη τους, να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν την προσπάθεια για να επαναφέρουν, τη νέα χρονιά πλέον, τον Ολυμπιακό Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πέρα από τα χρήματα που θα βάλουν οι ίδιοι, ήδη έχουν βρεθεί δύο επιχειρηματίες, εκτός Βόλου, οι οποίοι θα συμβάλουν οικονομικά στη νέα αγωνιστική περίοδο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Παράλληλα, θα υπάρξουν και ορισμένοι επιφανείς επιχειρηματίες του Βόλου, οι οποίοι θα στηρίξουν και αυτοί οικονομικά τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις