Λασκαράκης: «Θα διεξαχθεί ένας ασφαλής τελικός»

Την βεβαιότητά του ότι θα διεξαχθεί ένας ασφαλής τελικός, εξέφρασε ο Περικλής Λασκαράκης μετά την πρώτη ανεπίσημη σύσκεψη όπου έγινε για την αυτοψία του Πανθεσσαλικού από τους αρμόδιους φορείς. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ συμπλήρωσε πως η Αστυνομία θα συναινέσει και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Λασκαράκη στο sport24.gr:

“Έγινε μια πρώτη συνάντηση, ανεπίσημη, για να δούμε κάποια πράγματα, να κάνουμε τις ενέργειες που απαιτούνται σχετικά με τις κατασκευές και τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν να δουλεύουν τα συνεργεία. Ως ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν ορίζουμε αγώνες, ούτε αποφασίζουμε για την τέλεσή τους. Μου εστάλη έγγραφο από την ΕΠΟ ότι ορίστηκε να γίνει στο Πανθεσσαλικό ο τελικός το Σάββατο (6/4).

Τις όποιες πιθανές ενστάσεις έχει η Αστυνομία, θα συνεργαστούμε μαζί της και θα τις ξεπεράσουμε. Είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να είναι όλα έτοιμα και να διεξαχθεί ένας ασφαλής τελικός. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα δώσει τη συναίνεσή της η Αστυνομία. Αυτή είναι η προσωπική μου αίσθηση”.

“ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ”

Ερωτώμενος για το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει τουαλέτες, απάντησε: “Έχει τουαλέτες, δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε ένα σημείο δεν υπάρχουν και θα φροντίσει ο Δήμος Βόλου και θα τοποθετήσει. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Ό,τι κατασκευαστικό πρόβλημα υπάρχει, θα φροντίσουμε να το επιλύσουμε σε συνεργασία με τον Δήμο του Βόλου, ο οποίος είναι δίπλα και βοηθάει ανελλιπώς. Ήταν στη συνάντηση ο κ. Θεοδώρου και έγινε σαφές από τους ανθρώπους του Δήμου ότι δεν φείδονται εξόδων. Είναι μεγάλη η βοήθεια”.

Για το αν υπάρχει ο χρόνος να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες, απάντησε: “Είναι στοίχημα για εμάς, με δεδομένο τον μικρό χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Πιστεύω όμως ότι θα το κερδίσουμε. Θα βοηθήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και προτίστως οι ίδιοι οι σύλλογοι που εμπλέκονται στον τελικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις