Ελεύθερα και χωρίς άγχος με Αμβρακία ο Ρήγας (pregame)

Στο γήπεδο της Άρτας αγωνίζεται σήμερα Κυριακή 30/4 ο Ρήγας Φεραίος με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορία και για τον 2ο όμιλο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.00 και οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Αυτό βέβαια δεν ενδιαφέρει τον Ρήγα που θα παίξει για το θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Λάκης Μπακάλης έχει στη διάθεσή του ξανά τους Νίκο Βουραζέρη και Κώστα Κιπτίου, που έλειψαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια λόγω τιμωρίας. Εκτός αποστολής έχει αφήσει τον Ηλία Γκίκα, διότι δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα, καθώς και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Βασίλη Τσουμπέκο που έχει υποστεί κάκωση στην ωμοπλάτη.
Επίσης, αναμένεται να μείνει στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί στο β’ μέρος μόνο αν παραστεί ανάγκη ο Χρήστος Σπαθής. Ο αρχηγός των «κυανολεύκων» αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του και ο γιατρός του συνέστησε να πάει συντηρητικά τις επόμενες ημέρες.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που αναχωρούν σήμερα το πρωί για την Άρτα είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Χάρης Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Ντίνος Γεωργατζής, Κώστας Κιπτίου, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Λεονί Χότζα.
* Για το σημερινό παιχνίδι η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή τον Γεώργιο Ρούσσο-Μπεκερτζή της ΕΠΣ Πρέβεζας και βοηθούς τους Ηλία Κωνσταντίνου και Ηλία Γκαρτζονίκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις