Ισοπαλία… με διαμαρτυρίες για Παγασητικό

Παιχνίδι κέντρου, με πολλές δυνατές μονομαχίες, που έληξε ισόπαλο 1-1, ήταν αυτό που έγινε στη Νεάπολη, μεταξύ του Παγασητικού και του Απόλλωνα Καναλίων…

Πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου σκόραραν οι γηπεδούχοι, που διαμαρτύρονται και για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 92′. Στο β’ ημίχρονο σκόραραν οι φιλοξενούμενοι, που για μια ακόμη φορά αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα απουσιών, που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
Το 1-1 έγινε στο 44′, όταν από κάθετη του Μαγιόγλου άφησε με προσποίηση ο Τσορμπατζής στον Μπραχόλη, που «έσπασε» τη μπάλα στο Θάνο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.
Η ισοφάριση έγινε στο 55′ μετά από εκτέλεση φάουλ, όταν ο Αν. Μαστακούλης έκανε τη ασσίστ στον Τσιουρή, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο πλασέ.
Στο 92′ έγινε η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση. Εκτελέστηκε κόρνερ από αριστερά όπως επιτίθονταν ο Παγασητικός, η μπάλα πήγε στο πρώτο δοκάρι όπου ο Περιβολιώτης την «έσπασε» στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Λάιος μόνος στοπάρισε και πλάσαρε εύστοχα. Ο επόπτης κινήθηκε προς τη σέντρα, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν, όμως ο διαιτητής Κούστας είχε αντίθετη γνώμη, αφού αρχικά υπέδειξε χέρι στο κοντρόλ του Λάιου και στη συνέχεια επικίνδυνη προβολή στο πλασέ ακυρώνοντας το γκολ, αναφέροντας ταυτόχρονα ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση, κατά την άποψή τους.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνι, Ξηρομερήτης Στρούγκης, Μαγιόγλου, (56΄Λάιος), Σίμος, Περιβολιώτης, Τσούτσας, Τσορμπατζής, Θάνος (75΄λ. τρ. Ρουσσάς), Μπραχόλη, Μπούρντα (86′ λ. τρ. Γκατζούνας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ: Μουράβας, Κουζιώκας, Φέιζο, Πάντσιος, Φώτου (46′ λ. τρ. Αν. Μαστακούλης), Αλβανός, Λαρίσης, Ρακής (80′ Μπάρδας), Τσιουρής, Γ. Μαστακούλης (60′ Χίντα), Γιαννακούρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις