Θεοδοσιάδης: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής κοιτάει ο Σάκης Θεοδοσιάδης, που είδε τον Απόλλωνα Λάρισας να πετυχαίνει ακόμα μία νίκη και να φτάνει ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν όλη τη χρονιά, τονίζοντας πως όλοι έχουν δείξει τη συγκέντρωση που χρειάζεται για να πετύχουν το στόχος τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Ξέραμε σήμερα πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα προέρχεται από θετικά αποτελέσματα. Μία ομάδα που στα τελευταία εφτά παιχνίδια έχει πετύχει έξι νίκες, από τα οποία τα τρία ήταν εκτός έδρας, με την έλευση του κ. Παπανικολάου. Μία ομάδα που έχει βελτιωθεί σε πάρα πολλούς τομείς όσον αφορά τη διαχείριση των παιχνιδιών και ήταν ένας λόγος που έχουν καταφέρει να πετύχουν την παραμονή εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί σήμερα απέκτησε αξία η μεγάλη νίκη που κάναμε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Τονίσαμε όλη τη βδομάδα ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτές είναι αναμετρήσεις είναι επικίνδυνες αρκετές φορές. Αλλά όπως έχω πει αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος έως σήμερα διαχειρίζονται όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχεία και μπορούν με όλες τις συνθήκες να φέρουν εις πέρας την αποστολή.

Αυτό έγινε και σήμερα από όλους. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα όπου δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Ενώ δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα και στα δύο ημίχρονα. Σε κομβικό σημείο καταφέραμε να προηγηθούμε και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα.

Έχω πει το τελευταίο διάστημα πως αυτό που είναι πιο σημαντικό για μένα και την ομάδα πως είναι οι τρεις βαθμοί. Απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια. Τρεις τελικοί και αρχίζουμε από το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε όλα τα παιχνίδια για να καταφέρουμε να κατορθώσουμε το στόχο που έχουμε μπροστά μας.

Να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας βοήθησε σε ένα παιχνίδι που η ώρα διεξαγωγής και οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για αγώνα».

«Νίκη κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής»

Πέτρος Διβανές: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’αυτό το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Ήμασταν κυρίαρχοι και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, που ο μόνος στόχος είναι η νίκη.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Μένουν τρεις τελικοί όπως είπε και ο προπονητής μου. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ιστιαίας και καλή συνέχεια».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις