Κ. Μπράτσος: Θετικό το πρόσημο για μας από το ματς με Εθνικό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μπράτσος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνιδιού με τον Εθνικό Φιλιππιάδας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίστηκε σήμερα με πολλές αλλαγές στην 11αδα, λόγω των απουσιών που υπήρχαν, ωστόσο, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την προσπάθειά του και την αγωνιστική πειθαρχία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

 

«Αντιμετωπίσαμε τον Εθνικό Φιλιππιάδας με μια ομάδα ειδικών συνθηκών, απ’ όλες τις απόψεις. Η ενδεκάδα μας ήταν κατά 5/11 διαφορετική και γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και την αγωνιστική τους πειθαρχία. Το μόνο παράπονό μου είναι η συγκέντρωση που έλειψε στην τελική προσπάθεια. Αν ήμασταν πιο ουσιώδεις και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τελείωμα των φάσεων, που προήλθαν είτε από δικές μας ενέργειες, είτε από λάθη των αντιπάλων, θα μιλούσαμε για ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

 

 

Παρόλα αυτά, αν βάλουμε κάτω το πρόσημο, για μας είναι θετικό, γιατί κάποια παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά δικαίωσαν τους εαυτούς τους και έδωσαν αυτό που έπρεπε και έδειξαν πως αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Η υπομονή που έκαναν όλη τη χρονιά ανταμείφθηκε.
Όσον αφορά τα επιμέρους αγωνιστικά στοιχεία, θέλω να πω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι από μας, αλλά και από τον αντίπαλο, σε καθαρά αθλητικά πλαίσια. Θεωρώ πως είχαμε την κυριαρχία, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μετουσιώθηκε η υπεροχή μας σε κάποιο γκολ.
Ευχαριστούμε τον Εθνικό Φιλιππιάδας για τη φιλοξενία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις